Specialistutbildad undersköterska inom demensvård till Solbackens dagverksamhet (Vikariat)

Specialistutbildad undersköterska inom demensvård till Solbackens dagverksamhet (Vikariat)

Du vill ge människor en bra vardag. Och ett rikare liv. Precis som vi.

Ekbacken är en dagverksamheter för människor med demenssjukdom i Sundbyberg. Vi arbetar metodiskt och strukturerat för att stärka självkänsla och identitet hos våra gäster.

Vi söker en undersköterska med spetskunskap inom demensområdet till Solbackens demesdagverksamhet i Sundbyberg.

På dagverksamheten arbetar du på ett ansvarstagande och engagerat sätt för ge gästerna möjlighet till en meningsfull och innehållsrik dag. Arbetet har i stundvis högt tempo. Arbetsuppgifterna består bland annat av personlig omvårdnad och omsorg, hushållssysslor, aktiviteter, samtal och möten utifrån gästernas intresse, behov och önskemål, dokumentation, anhörigkontakt.

Vi söker dig som är kreativ och ser varje individs förmågor och behov. Du har erfarenhet av dagverksamhet för dementa och du ska ha vana av att handleda kollegor. Vi kommer att lägga stor vikt vid de personliga egenskaperna.

Som person är du trygg, stresstålig och har en personlig mognad. Du ska också vara serviceinriktad och lyhörd för omsorgstagarens behov och är duktig på att värdesätta olikheter eftersom du förstår att olika bakgrunder, kulturer och grupptillhörigheter kan påverka en själv och andra på olika sätt. I grupp så har du god samarbetsförmåga och delar gärna med dig av egna kunskaper och erfarenheter samt är öppen för att lära dig av andra. Du har empati i mötet med andra människor och har ett genuint intresse för att arbeta inom yrket.

Vi vill att du har slutförd gymnasieutbildning inom omvårdnadsprogrammet, hälso- och sjukvård eller annan utbildning som bedöms likvärdig av arbetsgivaren. Du behöver även ha specialistutbildning inom demens och arbetat minst 4 år som undersköterska mot målgruppen.

Befattningen är ett vikariat om 6 månader med eventuell förlängning. Tillträde omgående eller enligt överenskommelse.

Ansök senast den 31 augusti 2022, tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut så skicka din ansökan så snart som möjligt.
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.sundbyberg.se
Sista ansökningsdag 31 aug 2022 (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare känner att de kan vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt.