Sommarvikarier till Träffpunkten

Sommarvikarier till Träffpunkten

Träffpunkten i Sundbybergs stad är en daglig träffpunkt för äldre. Här på Träffpunkten erbjuder vi seniorer att delta i fysiska och sociala aktiviteter, med gästen i fokus. Verksamheten är tillgängliga mötesplatser och är belägen både i de centrala delarna i Hallonbergen och i Sundbyberg. Inom verksamheten har vi även lunch och café. Vi söker nu sommarvikarier. Som medarbetare krävs det att man är flexibel, självständig och professionell.

Vi har idag ett arbetslag med ca 10 anställda, där bland annat administratörer, undersköterska och hälsopedagoger har aktiviteter med äldre som sittgympa, zumba och mycket annat.

Som sommarvikarie på Träffpunkten kommer du att ha ett omväxlande och utvecklande arbete med bra gemenskap. Vi arbetar med kunden i fokus och eftersträvar hög kvalitet i arbetet.

Dina arbetsuppgifter innebär att du kommer att ta hand om cafeterian, förbereda caféverksamheten och ha andra arbetsuppgifter som olika aktiviteter som ska främja seniorers hälsa. Aktiviteten kan bland annat vara frågesport. hålla. Du ska även ha lite kunskaper inom teknik som Ipad eller annan teknik. Vi hjälper de äldre med telefon/ipad inställning och användning, där de behöver hjälp och utveckling inom.

Vi vill att du har erfarenhet av att arbetat med socialt arbete, underlättar om du har arbetat med äldre. Det är viktigt att du kan arbeta i ett team, har social kompetens, har datorvana och kan uttrycka dig i tal och skrift.

Befattningarna är visstidsanställningar i sommar där man ersätter den ordinarie personalen vid semester, sjukdom eller annan frånvaro. Arbetstiden är från 8.00-16.30. Tillträde enligt överenskommelse. Ansök senast den 2 maj, 2019. För frågor är du välkommen att kontakta oss. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Välkommen på Öppet hus
Välkommen till Öppet hus den 3 och 4 april. Då kan du få veta mer om vad arbetet innebär och få träffa några av oss som arbetar inom äldreomsorgen. Under öppet hus gör vi korta intervjuer. Du kan även lämna ditt cv och din ansökan direkt till oss.

Tid och plats:
3 april klockan 16-18, Landsvägen 60 (Träffpunkten Allén)
4 april klockan 16-18, Lötsjövägen 6 (Träffpunkten Hallonbergen)

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.sundbyberg.se
Sista ansökningsdag 2 maj (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare känner att de kan vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt.