Sommarvikarier till Solskiftets äldreboende

Sommarvikarier till Solskiftets äldreboende

Här på Solskiftets äldreboende bor personer med olika demenssjukdomar. Här finns 28 lägenheter i ett tvåvåningshus. Lägenheterna är uppdelade i fyra grupper, med sju eller åtta boende i varje grupp. Solskiftet är ett hemtrevligt boende med en härlig trädgård med fruktträd och bärbuskar. Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare har möjlighet att vara med och påverka verksamheten.

Som sommarvikarierande omvårdnadspersonal kommer du att utföra omsorgs- och serviceinsatser för de äldre men även vara med och utveckla äldreboendet som helhet. Vi lägger stor vikt vid den personcentrerade omvårdnaden där vi utgår från de individuella behoven och önskemålen.

I dina arbetsuppgifter ingår omsorgs- och serviceinsatser och du ska på bästa sätt matcha de boendes behov av stöd och stimulans. Tillsammans med övriga medarbetare arbetar du för att göra de boendes vardag trygg, säker och meningsfull.

Vi vill att du är utbildad undersköterska eller annan pågående vårdutbildning. Meriterande är om du har har erfarenhet av att arbeta med personer med demenssjukdom.

Det är meriterande om du har kunskap och intresse för de traditioner och den kultur de boende är uppväxta med, så att du kan återknyta till kända saker från den tid då den boende var frisk. Du får gärna uppskatta musik och djur; vi använder vårdarsång i arbetet samt har besök av hundar.

Det är också viktigt att samarbeta väl. Du behöver kunna dokumentera och ha god datorkunskap. Du behärskar det svenska språket i både tal och skrift. Som person är du trygg och lugn och har ett empatiskt förhållningssätt.

Tjänsterna är allmän visstidsanställning under sommaren då ordinarie personal har semester. Arbetet innebär arbete dag, kväll och helg. Sista ansökningsdag är 2 maj, 2019. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Välkommen på Öppet hus

Välkommen till Öppet hus den 3 och 4 april. Då kan du få veta mer om vad arbetet innebär och få träffa några av oss som arbetar inom äldreomsorgen. Under öppet hus gör vi korta intervjuer. Du kan även lämna ditt cv och din ansökan direkt till oss.

Tid och plats:

3 april klockan 16-18, Landsvägen 60 (Träffpunkten Allén)

4 april klockan 16-18, Lötsjövägen 6 (Träffpunkten Hallonbergen)

Välkommen med din ansökan!

Vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.sundbyberg.se
Sista ansökningsdag 2 maj (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare känner att de kan vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt.