Sommarvikarier till Nattpatrullen

Sommarvikarier till Nattpatrullen

Nattpatrullen i Sundbybergs stad söker sommarvikarier.

Nattpatrullen i Sundbybergs stad ansvarar för kundernas trygghet nattetid. Det innefattar kunder som har fasta insatser och invånare med trygghetslarm. Som medarbetare krävs det att man är flexibel, självständig och professionell och har fokus på kundernas önskemål och behov. Nattpatrullen är ofta först på plats, innan ambulans och sjuksköterska och man måste då kunna fatta egna snabba beslut. Det ställs höga krav på social kompetens och samarbetsförmåga under dygnet.

Som undersköterska i Sundbybergs stads nattpatrull kommer du att ha ett omväxlande och utvecklande arbete med bra gemenskap. Du ingår i ett team på 6 personer varje natt men arbetar två och två som alltid hjälper varandra.

Dina arbetsuppgifter innebär allt från omvårdnad, åka på larmutryckning och samarbete med interna och externa aktörer. Dokumentation är en viktig del av vårt kvalitetsarbete. Vi använder mobiltelefon för digital registrering.

Vi vill att du är utbildad undersköterska med erfarenhet från larmutryckning inom vård och omsorg och har ett brinnande intresse för människor. Du ska bidra med egna idéer som för verksamheten framåt samt ha social kompetens och vara lösningsfokuserad och flexibel. Krav på körkort och körvana samt datorvana och att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift.

Nu söker vi sommarvikarier. Arbetstiden är 20.45 - 07.15 och helgtjänstgöring ingår. Tillträde sker efter överenskommelse. Ansök senast 2020-05-31.

Välkommen med din ansökan!

Vi tackar nej till dig som säljer rekryteringsannonser.
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Säsongsjobb
Hemsida http://www.sundbyberg.se
Sista ansökningsdag 31 maj 2020 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare känner att de kan vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt.