Sommarvikarier till Duvboparks äldreboende

Sommarvikarier till Duvboparks äldreboende

Verksamheten här på Duvbopark omfattar 76 äldreboendeplatser varav 12 är korttidsplatser och 12 disponeras av social- och arbetsmarknadsnämnden. Äldreboendet ligger vackert på en höjd och omgivet av både träd och grönska nära Sundbybergs C. Vårt motto: "Mänskliga möten - Vi bryr oss" ska genomsyra verksamheten och alla möten ska präglas av värme, lyhördhet, respekt och engagemang. Här på Duvbopark arbetar vi för att arbetar du för att göra de boendes vardag meningsfull och innehållsrik.

Som omvårdnadspersonal hos oss ingår det att på bästa sätt ge våra boende service, omvårdnad, stöd och stimulans utifrån deras behov.

I dina arbetsuppgifter ingår att utföra omsorgs- och serviceinsatser för våra boende och för äldreboendet i stort, under dagtid, kvällar och helger. Vi söker även medarbetare som har erfarenhet av att arbeta natt och vill arbeta natt vid behov.

Vi vill att du har erfarenhet från äldreomsorgen och gärna är utbildad undersköterska. Du behöver ha en god datorkunskap samt behärska det svenska språket i både tal och skrift. Det är viktigt att du kan samarbeta väl. Du är lugn, stabil samt har ett empatiskt förhållningssätt.

Vi ser gärna att du kan börja arbeta extra hos oss under våren vid behov och vi kan erbjuda dig arbete på schema under juni, juli och augusti då vår ordinarie personal har semester.

Vi vill ha din ansökan med CV och personligt brev senast den 2 maj, 2019. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Välkommen på Öppet hus
Välkommen till Öppet hus den 3 och 4 april. Då kan du få veta mer om vad arbetet innebär och få träffa några av oss som arbetar inom äldreomsorgen. Under öppet hus gör vi korta intervjuer. Du kan även lämna ditt cv och din ansökan direkt till oss.

Tid och plats:
3 april klockan 16-18, Landsvägen 60 (Träffpunkten Allén)
4 april klockan 16-18, Lötsjövägen 6 (Träffpunkten Hallonbergen)

Välkommen med din ansökan!

Vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.sundbyberg.se
Sista ansökningsdag 2 maj (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare känner att de kan vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt.