Sommarvikarier Hallonhöjdens äldreboende

Sommarvikarier Hallonhöjdens äldreboende

Här på äldreboendet Hallonhöjden finns vi i en helt nyrenoverad fastighet med mycket fina och väldisponerade lägenheter, smakfulla utrymmen för gemensamma aktiviteter och väl tilltagna personalutrymmen. Varje boendevåning har en stor balkong och dessutom finns gemensam trädgård och inglasad vinterträdgård. Hallonhöjden består av 56 lägenheter och här bor äldre personer som är i behov av omvårdnad dygnet om.

Boendet ligger intill Hallonbergens centrum med goda kommunikationer. Här ingår du i ett trevligt arbetslag som arbetar med att utveckla verksamheten för våra boende så att de får ett aktivt och bra liv.

Som sommarvikarierande omvårdnadspersonal kommer du att ingå i ett team bestående av 10 undersköterskor som tillsammans med sjuksköterska, arbetsterapeut, sjukgymnast, chef, kvalitetssamordnare och bemanningsansvarig arbetar med att utveckla verksamheten och ge våra boende god omvårdnad.

I dina arbetsuppgifter ingår omsorgs- och serviceinsatser och du ska på bästa sätt matcha de boendes behov av stöd och stimulans. Tillsammans med övriga medarbetare gör du de boendes vardag trygg, säker och meningsfull.

Vi vill att du är utbildad undersköterska med erfarenhet av att arbeta inom äldreomsorg. Du är ansvarstagande, har ett stort intresse för att arbeta med människor och är engagerad i ditt arbete. I rollen behöver du samarbeta väl med andra medarbetare vilket gör att du behöver ha en god kommunikationsförmåga. Du behöver också behärska svenska språket i skrift då arbetet innebär social dokumentation.

Tjänsterna är visstidsanställningar under sommaren när ordinarie personal har semester. Du arbetar dag, kväll och helg med tillträde enligt överenskommelse. Sista ansökningsdag 2019-05-02. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Välkommen på Öppet hus

Välkommen till Öppet hus den 3 och 4 april. Då kan du få veta mer om vad arbetet innebär och få träffa några av oss som arbetar inom äldreomsorgen. Under öppet hus gör vi korta intervjuer. Du kan även lämna ditt cv och din ansökan direkt till oss.

Tid och plats:

3 april klockan 16-18, Landsvägen 60 (Träffpunkten Allén)

4 april klockan 16-18, Lötsjövägen 6 (Träffpunkten Hallonbergen)

Välkommen med din ansökan!

Vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.sundbyberg.se
Sista ansökningsdag 2 maj (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare känner att de kan vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt.