Socialsekreterare till familjehemsgruppen

Socialsekreterare till familjehemsgruppen

Du är förändringen. Och vill se den i organisationen. Precis som vi.

Här på Social och arbetsmarknadsförvaltningen, Familjehemsgruppen i Sundbyberg arbetar vi med familjehemsplacerade barn och unga. Socialsekreterare hos oss har inriktning som barnhandläggare och familjehemssekreterare. Vi har en specialpedagog som följer upp de familjehemsplacerade barnens skolgång. Vi har också en placerings sekreterare som matchar placeringar mot behov och som arbetar med kvalitetsuppföljning.

I enheten arbetar också de socialsekreterare som handlägger ensamkommande barn och unga. Enheten leds av enhetschef och gruppledare.

Till vår enhet med kompetenta och entusiastiska medarbetare söker vi nu en socialsekreterare som ska rekrytera och utreda kontaktpersoner/kontaktfamiljer samt rekrytera familjehem. Uppdraget innefattar även att ge råd, stöd och handleda våra uppdragstagare. Tjänsten innefattar myndighetsutövning.

Vi vill att du är socionom och har tidigare erfarenhet av myndighetsutövning inom socialtjänsten, barn och ungdom. Utbildning i MI är meriterande.

Vi erbjuder dig en kreativ och proaktiv förvaltning med möjlighet till professionell utveckling och utbildningar. Sundbyberg har ett traineeprogram för socionomstuderande och införandet av en yrkesintroduktion är påbörjat. Vi är måna om att vara en viktig länk mellan socialhögskolan och yrkeslivet och erbjuder en god introduktion till socialsekreteraryrket.

Sundbybergs stad erbjuder friskvårdsbidrag, personalstödstjänst och möjligheten att växla semesterlönetillägg mot extra lediga dagar. Vi har extern handledning.

Befattningen är ett vikariat på ett år då vår nuvarande socialsekreterare ska vara föräldraledig. Vi erbjuder dig dock en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Ansök senast 20191027 . Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller brev.

Välkommen med din ansökan!

Vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Miljö & Djurvård, Socionom
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd, Vikariat
Hemsida http://www.sundbyberg.se
Sista ansökningsdag 27 okt 2019 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare känner att de kan vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt.