Socialpedagog till S:t Martins gymnasiums Introduktionsprogram

Socialpedagog till S:t Martins gymnasiums Introduktionsprogram

Du fokuserar på framtiden. Och är närvarande i nuet. Precis som vi.

Här på S:t Martins gynasium blickar vi framåt och söker en socialpedagog. Vi är en gymnasieskola med ca 350 st elever. Vi vill utvecklas och tänker stärka vårt introduktionsprogram ytterligare inför nästa läsår vilket medför att vi behöver utöka vår skickliga och engagerade personal på skolan. Hos oss kan du göra skillnad! Vi erbjuder dig en dynamisk och utvecklande miljö tillsammans med våra lärare och medarbetare.

Som socialpedagog/resurs kommer du främst arbeta med våra elever på introduktionsprogrammets inriktingar Individuellt alternativ och Yrkesintroduktion.

I dina arbetsuppgifter ingår att stödja elever i sina studier på skolan. Du ska verka för att öka lektionsnärvaron, motivationen och studieresultaten hos elever med sociala svårigheter. Du ska coacha och vägleda eleverna enskilt och i mindre grupper och ge möjligheter att slutföra uppgifter i olika ämnen efter lärares anvisningar. Du ska stötta lärare genom att hjälpa elever att komma i tid till sina lektioner och ha med sig relevant material. Du kommer även att ha viss kommunikation med vårdnadshavare och andra externa aktörer i elevernas nätverk.

Vi vill att du har erfarenhet av arbete med ungdomar i skolan. Det är viktigt att du, precis som vi, har god samarbetsförmåga och är lojal med gemensamma beslut och arbetssätt samt har lätt för att skapa goda relationer. Vi vill också att du är ansvarstagande, strukturerad och har helhetssyn. På skolan arbetar vi med höga förväntningar och rimliga krav.

Befattningen är en tidsbegränsad anställning på deltid. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Ansök senast den 25 oktober 2019. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller brev.

Välkommen med din ansökan!

Vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Utbildning, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.sundbyberg.se
Sista ansökningsdag 9 nov 2019 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare känner att de kan vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt.