Slöjdlärare trä och metall, Ursviksskolan och Duvboskolan

Slöjdlärare trä och metall, Ursviksskolan och Duvboskolan

Du fokuserar på framtiden. Och är närvarande i nuet. Precis som vi.

Här i Sundbyberg arbetar vi med ständiga förbättringar i vår iver att utveckla skolorna och oss själva. Duvboskolan och Ursviksskolan är populära, kommunala F-6 skolor. Skolornas resultat är mycket goda. På båda skolorna har vi ett lugnt och trevligt klimat med hög trivsel hos elever, vårdnadshavare och personal. Genom bland annat skolornas relativa litenhet har vi ett gott och nära samarbete kollegor emellan.

Som slöjdlärare i trä och metall kommer du att undervisa i årskurs 3-6 och ingå i ett arbetslag.

Dina arbetsuppgifter innebär att planera, undervisa och dokumentera elevernas arbete. Arbetet med eleverna sker i halvklass efter läroplanens kunskapskrav och förmågor.

Vi vill att du har behörighet, lärarlegitimation samt gärna tidigare erfarenhet av undervisning av ämnet på låg- och mellanstadiet. Vi vill att du är en utvecklingsbenägen och framtidsorienterad lärare som efter några års arbete är intresserad av nya utmaningar och att utvecklas ytterligare som lärare. Du har ett positivt förhållningssätt, är samarbetsvillig och har ett inkluderande synsätt. Vi vill också att du har förmåga att se hur den enskilde elevens behov bäst ska tillgodoses.

Befattningen är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde i augusti 2019. Ansök senast den 30 april. Intervjuer kommer att ske löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Välkommen med din ansökan!

Vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sundbyberg.se
Sista ansökningsdag 30 apr 2019 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare känner att de kan vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt.