Slöjdlärare textil Duvboskolan

Slöjdlärare textil Duvboskolan

Du fokuserar på framtiden. Och är närvarande i nuet. Precis som vi.

Här på Duvboskolan arbetar vi med ständiga förbättringar i vår iver att utveckla skolan och oss själva. Duvboskolan är en populär kommunal F-6 skola med drygt 325 elever. Skolans resultat är mycket goda. På skolan har vi ett lugnt och trevligt klimat med hög trivsel hos elever, vårdnadshavare och personal. Genom bland annat skolans relativa litenhet har vi ett gott och nära samarbete kollegor emellan. Skolan är organiserad i små självstyrande arbetslag som har i uppgift att samarbeta kring eleverna i arbetslaget. På skolan arbetar vi efter vår värdegrund: kunskap, trygghet, delaktighet och utveckling.

Som slöjdlärare i textilslöjd kommer du att undervisa i årskurs 3-6 och ingå i ett arbetslag.

Dina arbetsuppgifter innebär att undervisa eleverna i halvklass efter läroplanens kunskapskrav.

Vi vill att du har behörighet, har lärarlegitimation samt gärna tidigare erfarenhet av undervisning i ämnet på låg- och mellanstadiet. Vi söker dig som har ett stort hjärta för elever och deras behov och har ett inkluderande synsätt och förmåga att se hur den enskilde elevens behov bäst ska tillgodoses. Du är mål- och resultatinriktad, har goda ledaregenskaper, är flexibel, kan samarbeta och har en helhetssyn.

Då vår vikarierande textillärare ska var föräldraledig från preliminärt mars /april ser vi gärna att du kan tillträda tjänsten då.

Befattningen är en tillsvidareanställning på deltid ca 50-60%. Det kan också finns möjlighet att utöka tjänsten med ytterligare några ämnen upp till 100%. Din ansökan vill vi ha in senast den 4 februari. Intervjuer kommer att ske löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Välkommen med din ansökan!

Vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Övrigt
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.sundbyberg.se
Sista ansökningsdag 4 feb (12 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare känner att de kan vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt.