Skolvaktmästare till Kymlingeskolan

Skolvaktmästare till Kymlingeskolan

Du gillar struktur. Och är full av idéer. Precis som vi

Vi söker dig, en erfaren, självständig, engagerad och positiv skolvaktmästare hantera alla praktiska uppgifter kopplade till lokaler, inköp och teknisk utrustning. Din anställning kommer vara hos Kymlingeskolan men du kommer arbeta halva tiden på vår systerskola Ursviksskolan, med ungefär samma uppgifter.

Kymlingeskolan är en mycket väl fungerande skola, med gott rykte, goda resultat, studiemotiverade elever och en enormt positiv och engagerad personalgrupp. Ungefär hälften av eleverna har en annan kulturell bakgrund än svensk, så vi har många berikande kopplingar ut till övriga världen. Vi ser vår mångfald som en styrka och försöker ta vara på det vi kan lära oss av olika kulturer.

Kymlingeskolan har sedan starten 2014 vuxit från färre än 100 elever nu till nästan 500.Vi befinner oss just nu i en mycket spännande fas, där vi förtydligar våra rutiner för att skapa ännu högre kvalitet och systematik runt elevernas lärande. Skolans värderingar sammanfattas i ordet KRAM: Kunskap, respekt, ansvar och motivation och finns mer beskrivet på vår webbplats www.kymlis.se/kram.

Vi har stort fokus på vårt kvalitetsarbete, eftersom vi tror att goda och effektiva rutiner är en viktig förutsättning för en väl fungerande skola. En tydlig struktur för alla praktiska saker på skolan, frigör tid och energi för det svåra, det som kräver våra professionella insatser.

Som skolvaktmästare kommer du att vara ett viktigt stöd i vår verksamhet. Dina huvudsakliga uppgifter handlar om tillsyn och underhåll av fastighet och inventarier. Du har täta kontakter med entreprenörer, leverantörer, fastighetsägare och hanterar även brandskyddsarbete och skyddsronder på skolan. Tillsammans med vår expedition underhåller du skolans IT-utrustning, hanterar beställningar av material till skolan och konterar fakturor i vårt ekonomisystem.

Du behöver vara ansvarstagande, serviceinriktad och du ligga steget före för att se vad som behöver göras. Du behöver kunna prioritera mellan olika arbetsuppgifter och ge tydlig information till personalen om när och hur de kan få hjälp med saker de felanmält. Som skolvaktmästare måste du har lätt att samverka med all personal och stor erfarenhet av att arbeta bland barn. Du behöver vara en synlig person, en god förebild för eleverna.

Ett krav för att kunna få det här uppdraget är att du har tidigare erfarenhet som skolvaktmästare. Du måste ha körkort och tillgång till egen bil för att kunna sköta mindre transporter. Vi ser gärna att du har någon form av pedagogisk utbildning och gärna har arbetat på fritids eller som lärare - det ger en stor förståelse för vår kärnverksamhet.

Befattningen är en tillsvidareanställning på heltid med start 15 oktober 2022 eller enligt överenskommelse och vi behöver din ansökan senast söndagen den 14 augusti.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sundbyberg.se
Sista ansökningsdag 14 aug 2022 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare känner att de kan vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt.