Sjuksköterska till stödboende socialpsykiatri och LSS-boende med visst samordningsansvar

Sjuksköterska till stödboende socialpsykiatri och LSS-boende med visst samordningsansvar

Du har öga för detaljer. Och kan se helheten. Precis som vi.

Här på Resursteamet HSL inom avdelning funktionshinder är vårt mål att ha en organisation som arbetar professionellt och tar sin utgångspunkt i brukarens egen verklighet. Vårt arbete ska präglas av hög kvalitet, ett gott bemötande och med hänsyn till den berörda individen. Du får möjlighet att bidra till att brukaren ska uppleva största möjliga hälsa och välbefinnande enligt det kommunala hälso- och sjukvårdsuppdraget.

I dina arbetsuppgifter ansvarar du för hälso- och sjukvårdsinsatser för brukare som bor på stödboenden inom socialpsykiatrin och boenden inom LSS samt ansvarar för insatser mot daglig verksamhet vid behov. I uppdraget ingår också en del av tjänsten utöver sjuksköterskeuppgifter även vissa administrativa arbetsuppgifter kring egenkontroll, rutinarbete och personalplanering i samverkan med din chef.

Du kommer ingå i ett team med en arbetsterapeut, fysioterapeut och sjuksköterska. Teamet arbetar med gemensamma uppdrag och är en resurs för varandra, så som du är för den enskilde och stöttar brukaren i vardagen. Arbetsplatsen är belägen i en liten stuga som du dagligen utgår ifrån då du besöker brukarna i sina hem eller på daglig verksamhet. Färdmedlet är antingen cykel, buss eller en skön promenad.

Som sjuksköterska innebär dina arbetsuppgifter att du ansvarar för god och säker hälso- och sjukvård utifrån det kommunala hälso- och sjukvårdsuppdraget. Du delegerar och ger rådgivning, handledning och stöd till medarbetare och chefer inom verksamheterna. Du samarbetar med sjuksköterska inom teamet och ni ersätter varandra vid frånvaro. Du samverkar med primärvård, slutenvård och andra aktörer utifrån en helhetssyn på brukaren, utför omvårdnadsinsatser, dokumenterar och ansvarar för avvikelser och har god kunskap om Lex Sarah. I arbetet ingår även att driva utvecklingsarbete och kvalitetssäkring inom området samt arbete för en god förebyggande hälsa.

Vi vill att du har brukarens behov i fokus, har ett gott bemötande, är service- och samarbetsinriktad, flexibel och professionell, självständig, har en god samarbetsförmåga och tycker det är viktigt med teamarbete. Du är legitimerad sjuksköterska, gärna med erfarenhet av arbete inom hemsjukvård, psykiatri, LSS och beroendeproblemantik. Du uttrycker dig väl i svenska i tal och skrift och har goda IT-kunskaper.

Befattningen är en tillsvidareanställning på heltid 100 % dagtid, med arbete måndag till fredag. Tillträde sker enligt överenskommelse. Ansök senast den 24 juli 2022. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Välkommen med din ansökan!

Vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.sundbyberg.se
Sista ansökningsdag 24 juli 2022 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare känner att de kan vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt.