Sjuksköterska till kommunal hälso- och sjukvårdsteam med inriktning mot LSS-boende

Sjuksköterska till kommunal hälso- och sjukvårdsteam med inriktning mot LSS-boende

Sjuksköterska till kommunal hälso- och sjukvårdsteam med inriktning mot LSS-boende

Du har öga för detaljer. Och kan se helheten. Precis som vi.

Här på Resursteamet HSL inom avdelning funktionshinder är vårt mål att ha en organisation som arbetar professionellt och tar sin utgångspunkt i brukarens egen verklighet. Vårt arbete ska präglas av hög kvalitet, ett gott bemötande och med hänsyn till den berörda individen. Här får du får möjlighet att bidra till att brukaren ska uppleva största möjliga hälsa och välbefinnande enligt det kommunala hälso- och sjukvårdsuppdraget.

I dina arbetsuppgifter ansvarar du i första hand för hälso- och sjukvårdsinsatser till brukare som bor på LSS-boende samt ansvarar för insatser mot daglig verksamhet vid behov. I uppdraget ingår också att stötta och vid behov ersätta din kollega på bland annat stödboende inom socialpsykiatri och övriga LSS-boende.

I ditt arbete kommer du möta personer som är ibörjan på vuxenlivet, mitt i livet eller i slutet av sitt liv. Vilket betyder att du kommer behöva ta hänsyn till många olika behov hos den enskilde. Det gör arbetet mer berikande och lärorikt.

Du kommer ingå i ett team med arbetsterapeut, fysioterapeut och sjuksköterska. Ni är totalt fyra medarbetare i teamet. Teamet arbetar med gemensamma uppdrag och är en resurs för varandra, så som du är för den enskilde i dennes vardagen. Du samverkar även med läkare på vårdcentral och kommunens MAS medicinsk ansvarig sjuksköterska. Arbetsplatsen är belägen i en liten stuga som du dagligen utgår ifrån då du besöker brukare i sin bostad eller på daglig verksamhet. Färdmedlet är antingen cykel, buss eller en skön promenad i härlig omgivning.

Som sjuksköterska innebär dina arbetsuppgifter att du ansvarar för att säkerställa god och säker hälso- och sjukvård utifrån det kommunala hälso- och sjukvårdsuppdraget och rådande lagstiftning inom området. Du delegerar, ger rådgivning och handleder medarbetare i omvårdnadsarbetet och ger stöd till chefer inom verksamheterna. Du har ansvar för att uppmärksamma, bedöma, åtgärda och följa upp insatser, dokumentera och skriva vårdplaner. Du arbetar systematisk med patientsäkerhetsarbete, avvikelsehantering och utvecklingsarbete som direkt eller indirekt främjar den enskilda individen. Vilket är vårat gemensamma mål i teamet och staden.

Du samarbetar med sjuksköterska inom teamet och ni ersätter varandra vid frånvaro. Du samverkar med primärvård, slutenvård och andra aktörer utifrån en helhetssyn på brukaren. I arbetet ingår även att driva utvecklingsarbete och kvalitetssäkring inom området samt arbete för en god förebyggande hälsa.

Vi vill att du har brukarens behov i fokus, har ett gott bemötande, är service- och samarbetsinriktad. Kan vara flexibel i ditt arbete, arbeta självständigt och samtidigt ansvarstagande utifrån det kommunala uppdraget. Vi vill att du ser vikten av att arbeta i team. Och möjliggör en god stämning på arbetsplatsen. Vi ser gärna att du har arbetat med personer med funktionsvariation, psykiatrisk sjukdom och beroendeproblematik. Vi vill att du har yrkeserfarenhet kring somatiska sjukdomar och omvårdnad.Du är legitimerad sjuksköterska. Du uttrycker dig väl i svenska i tal och skrift och har goda IT-kunskaper.

Befattningen är en tillsvidareanställning på heltid 100 % dagtid, med arbetstider 08.00-16.30 måndag till fredag ej röda dagar. Sista ansökningdag 2 oktober 2022. Tillträde sker enligt överenskommelse. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Välkommen med din ansökan!

Vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.sundbyberg.se
Sista ansökningsdag 16 okt 2022 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare känner att de kan vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt.