Sjuksköterska stödboende socialpsykiatri och LSS boende

Sjuksköterska stödboende socialpsykiatri och LSS boende

Du har öga för detaljer. Och kan se helheten. Precis som vi.

Här på stödboendet inom socialpsykiatri och boende inom LSS, på social- och arbetsmarknadsförvaltningens avdelning för funktionshinder är vårt mål att ha en organisation som arbetar professionellt och tar sin utgångspunkt i brukarens egen verklighet. Vårt arbete ska präglas av hög kvalitet, ett gott bemötande och med hänsyn till den berörda individen. Du får möjlighet att bidra till att brukaren ska uppleva största möjliga hälsa och välbefinnande enligt det kommunala hälso- och sjukvårdsuppdraget.

Som sjuksköterska innebär ditt arbete att du ansvarar för hälso- och sjukvårdsinsatser för brukarna i två stödboenden inom socialpsykiatrin, två boenden inom LSS samt i daglig verksamhet vid behov.

Dina arbetsuppgifter är bland annat att du utför medicinska bedömningar, delegeringar och ger rådgivning och handledning och stöd till medarbetare och chefer inom verksamheterna. Du samarbetar med sjuksköterska inom LSS och ni ersätter varandra vid frånvaro. Samverkar med primärvård, slutenvård och andra aktörer utifrån en helhetssyn på brukaren, utför omvårdnadsinsatser, dokumenterar och ansvarar för avvikelser inom HSL. Driver utvecklingsarbete och kvalitetssäkring inom området och arbetar för en god förebyggande hälsa. Du kommer ha din arbetsplats på samma plats som sjuksköterskan du samarbeta med tillsammans med rehab personal, fysioterapeut och arbetsterapeut och utgå därifrån när du besöker boendena.

Vi vill att du har brukarens behov i fokus, har ett gott bemötande, är service- och samarbetsinriktad, flexibel och professionell, självständig, har en god samarbetsförmåga och tycker det är viktigt med teamarbete. Du är legitimerad sjuksköterska, gärna med vidareutbildning i psykiatri och gärna med erfarenhet av LSS verksamhet och kunskap om beroendeproblematik. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift och har goda IT-kunskaper.

Befattningen är en tillsvidareanställning på deltid 75 % dagtid, måndag till fredag. Tillträde enligt överenskommelse. Ansök senast den 2021-03-01. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Välkommen med din ansökan!

Vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.sundbyberg.se
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare känner att de kan vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt.