Sfi-lärare Sundbybergs vuxenutbildning

Sfi-lärare Sundbybergs vuxenutbildning

Här på Sundbybergs vuxenutbildning som bedrivs i kommunal regi, arbetar drygt 50 medarbetare som varje dag gör skillnad för våra drygt 1000 elever som läser Sfi, grundläggande och gymnasial vuxenutbildning.

Just nu har vi två lediga lärartjänster på Sfi.

Som lärare hos oss kommer du att ingå i ett av skolans sex arbetslag och ta aktiv del i utvecklingen av vår verksamhet för att så många elever som möjligt ska nå sina mål.

Vi vill att du har lärarlegitimation med behörighet att undervisa på Sfi samt erfarenhet av vuxenutbildning. Du är en engagerad och kunnig lärare som gillar utmaningar och vill arbeta i ett arbetslag med professionella och legitimerade lärare. Du arbetar formativt och vill individualisera undervisningen efter elevens behov och förutsättningar.

Du har god datorvana och använder IKT i ditt pedagogiska arbete. Du är initiativtagande, tar aktiv del i utvecklingen av vår verksamhet och har förmåga att bidra med egna tankar och åsikter. Du är stabil och har god samarbetsförmåga och ett professionellt bemötande. Det är också viktigt att du är flexibel då vuxenutbildningen tidvis präglas av snabba beslut och nya riktlinjer som man behöver anpassa sig till. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sundbybergs stad erbjuder friskvårdsbidrag, personalstödstjänst och möjlighet att växla semesterlönetillägg mot extra semester. Befattningarna är två tillsvidareanställningar på heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Ansök senast 28 augusti. Intervjuer sker löpande. Vi vill att du bifogar din lärarlegitimation med behörighetsförteckning. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller brev.

Välkommen med din ansökan!

Vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Kontaktperson: Anna Cannier

Biträdande rektor

08-706 88 76

anna.cannier@sundbyberg.se

Facklig kontaktperson nås via kommunens växel: 08-706 80 00
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Utbildning, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.sundbyberg.se
Sista ansökningsdag 31 aug 2020 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare känner att de kan vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt.