Servicehandläggare till Sundbybergs servicecenter (vikariat)

Servicehandläggare till Sundbybergs servicecenter (vikariat)

Du kan väcka intresse. Och stilla nyfikenhet. Precis som vi.

Här på stadsmiljö- och serviceförvaltningen har vi som uppdrag att skapa en tillgänglig, ren, hållbar och trygg stadsmiljö. Vi ansvarar bland annat för planering och skötsel av stadsmiljön, trafik- och renhållningsfrågor, projektledning av nybyggnationer, samt bygg- och bostadsanpassningsfrågor.

Servicecenter är vägen in till förvaltningen för kommuninvånare, företag och andra kunder. Servicecenter är ofta den första kontakten med staden och det är därför viktigt att du tycker om att ge service så att kontakten upplevs som positiv.

Som servicehandläggare kommer du vara en aktiv del i kommunikationen för stadsmiljö- och serviceförvaltningen. Struktur och planering är därför av stor vikt då du kommer samarbeta med övriga enheter, förvaltningar och stadens kommunala bolag. Du är driven, kan arbeta självständigt och tar ansvar för att ditt resultat bidrar till helheten.

Dina arbetsuppgifter innebär att besvara frågor, handlägga ärenden, vägleda och att ge samhällsinformation. Frågor och ärenden är inte alltid konkreta, det gör att du behöver ha förmågan att kunna uppfatta den faktiska frågan även när den inte är uttalad. Du arbetar efter uppsatta villkor och regler och kan lämna både positiva och negativa besked på ett professionellt sätt.

Vi vill att du har en relevant utbildning, samt kunskap och intresse av samhällsfrågor. Du får gärna ha erfarenhet från arbete inom kundcenter, kontaktcenter eller reception. Du trivs med ett arbete som innebär att ge service. Du talar och skriver flytande svenska och engelska. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av kommunal verksamhet. Vi vill att du har god förmåga att samarbeta och skapa starka och förtroendefulla relationer.

Befattningen är ett vikariat på heltid som varar till och med 2020-04-30. Tillträde enligt överenskommelse. Sista ansökningsdag 23 april, 2019. Urval och intervjuer kommer göras löpande under ansökningstiden.

Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd, Vikariat
Hemsida http://www.sundbyberg.se
Sista ansökningsdag 23 apr 2019 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare känner att de kan vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt.