Senior socialsekreterare till barngrupp

Senior socialsekreterare till barngrupp

Du vill utveckla. Och bevara. Precis som vi.

Här på barn- och ungdomsenheten utreds anmälningar och ansökningar som rör barn och ungdomar i åldern 0-20 år. Enheten arbetar även med beslut om insatser samt uppföljning av dessa. När det finns ett behov av insatser, erbjuds så långt det är möjligt, stöd och behandling på hemmaplan och i första hand i öppenvård.

Barn- och ungdomsenheten rekryterar nu en Senior socialsekreterare för att stärka fokuset på det nära ledarskapet samt att höja kvaliten på vårt dagliga arbete, både för klienter och medarbetare.

Som senior socialsekreterare samarbetar du med gruppledare i utvecklingsfrågor och coachar arbetsgruppen i metodutveckling.

Dina arbetsuppgifter blir att handlägga/vara medhandläggare i svårare äenden inom arbetsgruppen. Du stöttar och stärker upp i komplexa ärenden, jourärenden, LVU, skyddsbedömningar, etc. Du återkopplar till handläggare på individnivå gällande utvecklingsområden i handläggningen. En viktig del är att stärka handläggarna i sina roller, vara rådgivande, stöttande och vägledande. Du ansvarar också för att rutiner och strukturer efterlevs.

Vi vill att du har socionomexamen med flera års erfarenhet av myndighetsutövning inom barn och unga. Du har ett coachande förhållningssätt och kan både driva och coacha i svårare ärenden. Du har en hög grad av autonomitet vad gäller handläggning och det som tillkommer inom det. Du är intresserad av att hitta funktionella strukturer i det lilla.

Befattningen är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Ansök senast 30 november, 2019. Intervjuer sker löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Välkommen med din ansökan!

Vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Offentlig Förvaltning, Socionom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sundbyberg.se
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare känner att de kan vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt.