Senior Projekteringsledare, Mark- och Anläggning

Senior Projekteringsledare, Mark- och Anläggning

Du har öga för detaljer, och är full av idéer. Precis som vi.

Här på Mark- och Anläggningsenheten erbjuds du en möjlighet att ingå i en värderingsstyrd anläggningsorganisation.

Vi söker efter en kreativ och nytänkande Projekteringsledare som tillsammans med oss bidrar till att skapa en nytänkande, levande, trygg och sammanhållen stadsmiljö med liv och rörelse i alla stadsdelar.

Vi är 16 personer i vår enhet bestående av grupperna; Produktion, Projektutveckling och Tillståndshantering.
Med fokus på Respekt, Engagemang, Kvalité och Omtanke (R.E.K.O), arbetar vi såväl strategiskt och operativt med utveckling, planering samt utförandeentreprenader.

Vi är övertygade att trivsel och arbetsglädje ger ökad personlig initiativförmåga och yrkesskicklighet.

Som Projekteringsledare Säkerställer du med ett hållbart och proaktivt förhållningssätt framtagandet av handlingar.

Dina arbetsuppgifter består bland annat i att leda, övervaka samt samordna teknikområden samt externa konsulter i tilldelad projektering. Kvalitetssäkra projekteringen i mark- och anläggningsprojekt, säkerställa med ett proaktivt förhållningssätt god ekonomi i tilldelat projekt, samordna kommunikationsplaner genom utredning, projektering samt produktion, delta samt vara föredragande vid behov på nämndsammanträden, delta i enhetens arbete med framtagande av rutiner och utveckling av enhetens och förvaltningens kvalitetssystem, etc.

Med ett "hela staden perspektiv" bidrar du till att stärka Sundbyberg Stads varumärke samt arbetar aktivt för att skapa goda förutsättningar för att nå gemensamma mål i Agenda 2030. (Läs gärna mer om vår egen vision på www.sundbyberg.se)

Vi vill att du har minst 5 års erfarenhet inom projektering och har relevant byggteknisk utbildning eller motsvarande kompetens förvärvad på annat sätt som vi bedömer likvärdig. Kanske har du redan arbetat som Projekteringsledare, Landskapsarktiekt eller Projektledare men känner nu att det är dags för nya utmaningar.

Vidare vill vi att du har god yrkesetik samt verkar för god arbetsmiljö och säkerhet på arbetsplatsen.

Som person är du öppen och kreativ samt har förmågan att uppnå resultat via medarbetare. Vi sätter stor vikt vid dina personliga egenskaper, engagemang och värderingar. B- körkort är ett krav.

Befattningen är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Ansök senast den 29 februari 2020, men vänta inte, urval och intervjuer sker löpande

Välkommen med din ansökan!

Vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.sundbyberg.se
Sista ansökningsdag 29 feb 2020 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare känner att de kan vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt.