Sångpedagog till Kulturskolan

Sångpedagog till Kulturskolan

Du vill utveckla. Och bevara. Precis som vi.

Kulturskolan är en del av Kultur Sundbyberg, enheten som jobbar med kultur för alla åldrar. Kulturskolan innefattar Dans- och Teaterstudion, Aggregat, Musikskolan och Galleri UNG, som tillsammans med Kultur Barn & Vuxna levererar en mängd arrangemang, kurser och kulturverksamhet för stadens medborgare. Vi har ett särskilt fokus och uppdrag för barn och unga. Musikskolan har en omfattande orkester-, kör- och ensembleverksamhet och c:a 600 elever i åldrarna 2-19 år.

Som sångpedagog undervisar du i Musikskolans lokaler på Kulturcentrum i Hallonbergen. Du leder också Musikskolans körer.

Dina arbetsuppgifter består av att ge eleverna ökad kunskap i musikämnet, i såväl enskild som gruppundervisning och aktivt delta i musikskolans verksamhetsutveckling. Viss administration liksom elev- och föräldrakontakter ingår.

Vi vill att du har relevant pedagogisk utbildning och erfarenhet samt kompetens om och metodik för sångundervisning. Du har vana av att leda ensembler och att aktivt rekrytera nya elever.

Befattningen är ett tidsbegränsat vikariat på 80%. Tillträde 7 januari till och med 14 juni 2019, med eventuell förlängning. Ansök senast den 7 dec. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Intervjuer och provlektioner kan påbörjas under annonsperioden.

Välkommen med din ansökan!

Vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Media, Kultur & Design, Konst, Musik & Teater, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd, Vikariat
Hemsida http://www.sundbyberg.se
Sista ansökningsdag 6 dec (17 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare känner att de kan vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt.