Receptionist/vaktmästare sökes till Allaktivitetshuset

Receptionist/vaktmästare sökes till Allaktivitetshuset

Du har öga för detaljer. Och kan se helheten. Precis som vi.

Här på Allaktivitetshuset finns en mängd föreningar som bedriver kulturverksamheter för alla åldrar. Vi har uthyrning av lokaler för konferenser och utbildningar. Receptionen är Allaktivitetshusets mittpunkt, hit vänder man sig med frågor kring det mesta. Vi som jobbar i huset arbetar bland annat till med iordningställande av lokaler, tar emot bokningar och hanterar även säkerhet och larm på Allaktivitetshuset. Verksamheten är HBTQ-certifierad och vi jobbar aktivt med bemötande.

Som receptionist/vaktmästare på Allaktivitetshuset vill vi att du ska vara flexibel, socialt kompetent, praktiskt lagd, kunna lyfta tungt och ha lätt för att samarbeta men även kunna arbeta självständigt.

Dina arbetsuppgifter är omväxlande och består bland annat av att hjälpa våra kunder med lokalerna, tekniken, svara på frågor och ta hand om huset. Detta ställer stora krav på förmåga att planera och samarbeta kring arbetsuppgifterna.

Vi vill att du är van vid att använda olika datasystem, har grundläggande kunskap kring ljudteknik och fastighetsskötsel samt har lätt för att se vad som behöver göras och tar tag i det. Din utgångspunkt är receptionen och arbetet gör att du rör dig mellan lokalerna utifrån behov. Erfarenhet av bokningssystem är meriterande.

Allaktivitetshuset har öppet dagtid och kvällstid, vardagar och helger. Som anställd jobbar du på ett schema som är baserat på verksamhetens behov vilket innefattar helgtjänstgöring samt en del ensamarbete.

Hela kultur och fritidsförvaltningen är HBTQ-certifierad och du som nyanställd kommer att få gå en HBTQ- utbildning när du tillträtt din tjänst.

Befattningen är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde 1 oktober, 2020 eller enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas. Ansök senast den 9 augusti. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller brev.

Välkommen med din ansökan!

Vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.sundbyberg.se
Sista ansökningsdag 8 aug 2020 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare känner att de kan vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt.