Receptionist, vaktmästare 65%

Receptionist, vaktmästare 65%

Receptionist/vaktmästare Allaktivitetshuset 65%

Du har öga för detaljer och ser helheten, precis som vi.

Här på Allaktivitetshuset finns en mängd föreningar som bedriver kulturverksamheter för alla åldrar. Vi hyr ut lokaler för konferenser och utbildningar. Receptionen är Allaktivitetshusets mittpunkt, hit vänder man sig med frågor kring det mesta. Vi som jobbar i huset arbetar bland annat med iordningsställande av lokaler, tar emot bokningar och hanterar även säkerhet och larm.

Som receptionist/vaktmästare på Allaktivitetshuset vill vi att du ska vara flexibel, socialt kompetent, praktiskt lagd, kunna möblera om våra lokaler och ha lätt för att samarbeta men även kunna arbeta självständigt.

Dina arbetsuppgifter är omväxlande och består bland annat av att hjälpa våra kunder med lokalerna, tekniken, svara på frågor och att hålla snyggt i huset. Detta ställer stora krav på förmåga att planera och samarbeta kring arbetsuppgifterna

Vi vill att du är van vid att använda olika datasystem och samt har lätt för att se vad som behöver göras och tar tag i det. Din utgångspunkt är receptionen och arbetet gör att du rör dig mellan lokalerna utifrån behov. Erfarenhet av bokningssystem är meriterande.

Allaktivitetshuset har öppet dagtid, kvällar och helger. Som anställd jobbar du på ett schema som är baserat på verksamhetens behov vilket innefattar helgtjänstgöring samt en del ensamarbete.

Allaktivitetshuset är en del av Kultur Sundbyberg, enheten som arbetar med kultur för alla åldrar. Hela sektorn för kultur och fritid är HBTQ-certifierad och du kommer att få gå en utbildning i ämnet.

Befattningen är en tillsvidareanställning på 65%. Tillträde 9 januari 2023. Provanställning kan komma att tillämpas. Ansök senast ? Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller brev.

Välkommen med din ansökan!

Vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.sundbyberg.se
Sista ansökningsdag 16 dec 2022 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare känner att de kan vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt.