Projektingenjör/biträdande trafikplanerare (vikariat)

Projektingenjör/biträdande trafikplanerare (vikariat)

Du fokuserar på framtiden. Och är närvarande i nuet. Precis som vi.

Sundbyberg är en expansiv och nytänkande stad som behöver en engagerad biträdande trafikplanerare under en föräldraledighet. Befattningen är ett vikariat på heltid under perioden maj 2019-april 2020.

På Tekniska enheten, inom Stadsmiljö- och serviceförvaltningen, är vi cirka 70 personer i grupperna; trafik, ledning/planering, park/renhållning, mark/anläggning och gata med arbetsplatser i stadshuset samt vid våra driftdepåer i Sundbyberg. Vi står mitt i utvecklingen av Sundbybergs Stad och arbetar både strategiskt och operativt med stadsmiljöfrågor för att bli en av Sveriges mest nyskapande, hållbara och intressanta gröna städer. Tillsammans tar vi ansvar för alla våra trafikmiljöer, gator, torg, belysning, gemensamma parker, naturområden och lekplatser.

Hållbart resande är fokus på både kort och lång sikt. Genom samverkan inom staden, med exploatörer, Trafikverket och Trafikförvaltningen skapar vi förutsättningar för att bli Sveriges mest hållbara stad.

Vi underhåller och utvecklar ett hållbart Sundbyberg för alla!

Vi i trafikgruppen arbetar intensivt med planering och utveckling för alla trafikslag. Investeringsprojekt för gång-, cykel- och trafiksäkerhetsåtgärder är det trafikplanerarna som driver. I trafikgruppen ansvarar vi också för trafikanordningsplaner, parkeringsfrågor och arbetet med hållbart resande/mobility management. Hos oss kommer du att få trevliga kollegor med både bred och djup kompetens.

Som Projektingenjör/biträdande trafikplanerare kommer du att stödja och bistå stadens trafikplanerare inom samtliga ordinarie arbetsområden. Exempel på uppgifter du kommer att arbeta med är projektuppföljning, kontakt med konsulter, ekonomiuppföljning samt utforma beställningar. Du kommer även att arbeta med målstyrd trafikplanering, genom att exempelvis delta i något av våra stora stadsutvecklingsprojekt och detaljplanearbeten.

Vi vill att du har universitets- eller högskoleutbildning med inriktning på trafik, samhällsplanering eller infrastruktur alternativt har förvärvat motsvarande kompetens genom erfarenhet. Kunskap inom projektledning och AutoCAD är meriterande.

Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Tillträde enligt överenskommelse. Vi kallar till intervju löpande, sista ansökningsdag den 3 maj 2019.

Välkommen med din ansökan!

Vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.sundbyberg.se
Sista ansökningsdag 5 maj 2019 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare känner att de kan vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt.