Projekteringsledare till Projektenheten

Projekteringsledare till Projektenheten

Du har öga för detaljer. Och kan se helheten. Precis som vi.

Här på Projektenheten erbjuds du en möjlighet att ingå i en värderingsstyrd Projektledningsorganisation som värdesätter nyfikenhet, entreprenörskap och omtänksamhet.

Är du en av de bästa, eller en av de som har en strävan mot att utvecklas till att tillhöra de bästa och mest efterfrågade projekteringsledarna på marknaden?
Vi söker efter en kreativ och erfaren Projekteringsledare som tillsammans med oss bidrar till att skapa en nytänkande, levande, trygg och sammanhållen stadsmiljö med liv och rörelse i alla stadsdelar.

Vi är drygt 30 personer i vår nystartade enhet bestående av grupperna; Kart- och Projektstöd samt Projektutveckling.
Med fokus på Respekt, Engagemang, Kvalité och Omtanke (R.E.K.O), arbetar vi såväl strategiskt och operativt med utveckling, plannering, projektering samt projektledning.
Vi är övertygade att trivsel och arbetsglädje ger ökad personlig initiativförmåga och yrkesskicklighet.

Som Projekteringsledare är du ansvarig för framtagandet av styrande dokument och tekniska lösningar från tidig utredning till färdiga Bygghandlingar.

Dina arbetsuppgifter består bland annat i att leda, övervaka samt samordna teknikområden och externa konsulter i tilldelade projekt. Abetsuppgifterna består vidare av att kvalitetssäkra projekteringen i parkprojekt, idrottsanläggningar samt stadsmiljöprojekt. Detta säkerställs med ett proaktivt förhållningssätt, eftersträva god ekonomi genom en kostnadseffektiv design i tilldelat projekt samt ta fram och säkerställa genomtänkta och hållbara tekniska lösningar. Du samordnar processen från utredning- projektering fram till färdig Bygghandling samt deltar i enhetens arbete med framtagande av rutiner och utveckling av enhetens och förvaltningens kvalitetssystem. Du styr det gemensamma arbetet mot projektets övergripande mål och rapporterar i projektet till Projektledaren.

Med ett "hela staden perspektiv" bidrar du till att stärka Sundbyberg Stads varumärke samt arbetar aktivt för att skapa goda förutsättningar för att nå gemensamma mål i Agenda 2030. (Läs gärna mer om vår egen vision på www.sundbyberg.se)

Vi söker nu dig som har en högskole- eller universitetsexamen inom samhällsbyggnad eller motsvarande och med flerårig arbetserfarenhet från entreprenad-, konsultverksamhet eller beställarsidan.
Kanske har du redan arbetat som entreprenadingenjör, platschef eller är en erfaren Projekteringsledare som nu känner att det är dags för nya utmaningar.
Vidare vill vi att du har god yrkesetik samt verkar för god arbetsmiljö och säkerhet på arbetsplatsen.

Som person är du öppen och kreativ samt har förmågan att uppnå resultat med stöd av kollegor och konsulter. För att trivas hos oss tror vi därför att du är en nyfiken och lyhörd person som ser det som en självklarhet att samarbeta och att dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Vi sätter stor vikt vid dina personliga egenskaper, engagemang och värderingar.

Befattningen är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Ansök senast den 14 oktober men vänta inte, urval och intervjuer sker löpande.
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.sundbyberg.se
Sista ansökningsdag 14 okt 2022 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare känner att de kan vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt.