Platschef/Byggledare till Mark och Anläggning

Platschef/Byggledare till Mark och Anläggning

Du vill utveckla. Och bevara. Precis som vi.

Här på Tekniska enheten, Mark och Anläggning, erbjuds du en möjlighet att ingå i en värderingsstyrd anläggningsorganisation. Vi söker efter en kreativ och nytänkande platschef/byggledare som tillsammans med oss bidrar till att skapa en levande, trygg och sammanhållen stad med liv och rörelse i alla stadsdelar.

Vi är cirka 60 personer i vårt team bestående av grupperna; Mark och Anläggning, Ledning & planering, Park/renhållning, Gata/service samt Trafik. Med fokus på Respekt, Engagemang, Kvalité och Omtanke (R.E.K.O), arbetar vi såväl strategiskt och operativt med utveckling, planering, utförande samt med drift och underhåll av offentliga miljöer. Vi är övertygade att trivsel och arbetsglädje ger ökad personlig initiativförmåga och yrkesskicklighet.

Som platschef/byggledare är du delaktig i förstudier, kravställningar, projekteringar, produktion, upphandlingar, tid- och ekonomiuppföljningar, etc.

Dina arbetsuppgifter består bland annat i att styra, leda och kvalitetssäkra den dagliga produktionen i mark- och anläggningsprojekt, både i egen regi samt med våra ramavtalspartners. Med ett "hela staden-perspektiv" bidrar du till att stärka Sundbyberg stads varumärke samt arbetar aktivt för att skapa goda förutsättningar för att nå vår vision 2030.

Vi vill att du har relevant byggteknisk utbildning eller motsvarande kompetens förvärvad på annat sätt som vi bedömer likvärdig. Kanske arbetar du som arbetschef, byggledare, platschef eller projektledare men känner att det är dags för nya utmaningar. Vidare vill vi att du har god yrkesetik samt verkar för god arbetsmiljö och säkerhet på arbetsplatsen.

Som person är du öppen och kreativ samt har förmågan att uppnå resultat via medarbetare. Vi sätter stor vikt vid dina personliga egenskaper, engagemang och värderingar. B- körkort är ett krav.

Befattningen är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Ansök senast den 6 Juli 2018, men vänta inte, urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.sundbyberg.se
Sista ansökningsdag 8 juli (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare känner att de kan vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt.