Personliga assistenter

Personliga assistenter

Du vill ge människor en bra vardag. Och ett rikare liv. Precis som vi.

Här på enheten personligt stöd arbetar vi med olika typer av stöd varav personlig assistans är en stor del. Vi har ett stort brukarfokus och är stolta över att kunna utföra adekvat stöd med god kvalitet.

Som personlig assistent i denna tjänst kommer du att arbeta med en kvinna i 60-års åldern som har ALS.

Dina arbetsuppgifter är sedvanliga uppgifter inom personlig assistans. Du arbetar i kvinnans egna hem och stöttar henne med de behov hon har. Arbetstiderna är varierande (dag/kväll/natt) under veckans alla dagar.

Vi vill att du har erfarenhet av sjukdomen ALS samt vana att arbeta med olika tekniska lyfthjälpmedel. Egenskaper som särskilt efterfrågas är lyhördhet och respekt för kundens behov och önskemål. Du ska ha god svenska och vara tydlig i din kommunikation. Förmåga att kunna läsa av brukaren då talet är påverkat på grund av sjukdomen. Stor hund finns i hemmet så du bör vara bekväm med detta. Brukaren önskar endast kvinnliga assistenter.

Befattningen är en timanställning på deltid eller heltid beroende på brukarens önskemål och dina förutsättningar. Tillträde snarast. Ansök senast den 18 juni. Vi anställer löpande och med brukarinflytande som innebär att personen själv har möjlighet att välja sina assistenter.

Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Välkommen med din ansökan!

Vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Extrajobb
Hemsida http://www.sundbyberg.se
Sista ansökningsdag 21 juni 2021 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare känner att de kan vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt.