Park- och driftsamordnare

Park- och driftsamordnare

Du vill utveckla. Och bevara. Precis som vi.

Vi söker nu en samordnare till parkgruppen för att fortsätta vår spännande utvecklingsresa.

Här på Tekniska enheten, Park och renhållning, står vi mitt i utvecklingen av Sundbybergs Stad och vi arbetar både strategiskt och operativt med stadsmiljöfrågor för att skapa en av Sveriges mest nyskapande, hållbara och intressanta gröna städer.

Vi är cirka sjuttio personer inom vår enhet bestående av grupperna; park/renhållning, mark/anläggning, trafik, ledning/planering och gata med arbetsplatser i stadshuset samt vid våra driftdepåer i Sundbyberg.

Tillsammans tar vi ansvar för att underhålla och utveckla alla våra gemensamma parker, naturområden, lekplatser, gator, torg, belysning och trafikmiljöer i Sundbyberg.

Vi underhåller och utvecklar ett hållbart Sundbyberg för alla!

Som parksamordnare hos oss ansvarar du för den långsiktiga planeringen av all drift inom park- och renhållningsgruppen.

Du har ett operativt ansvar för samordning av drift i egen regi och till viss del även uppföljning av de delar som är utlagda på entreprenad. Som samordnare kommer du att biträda parkchefen i många frågor samt stötta gatuchefen vid behov.

Du är delaktig i utvecklingen av våra parker, lekplatser och allmän platsmark, och ansvarar bland annat för genomförande av vissa reinvesteringar och beställningar tillsammans med parkchef, landskapsingenjör och landskapsarkitekter.

Dina arbetsuppgifter består även av byggledning av mindre stadsmiljöprojekt, hantering av tidrapporter och fakturor, beredskapstjänstgöring, kontakt med medborgare och mycket mer.

Med ett "hela staden-perspektiv" bidrar du till att stärka Sundbyberg stads varumärke samt arbetar aktivt för att skapa goda förutsättningar för att nå vår vision 2030.

Vi vill att du har minst fem års erfarenhet av drift av utemiljöer och arbetsledning, är utbildad inom trädgård eller har annan utbildning och/eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.

Du har kunskap kring trädvård och maskiner. En bred växtkunskap, erfarenhet av kommunal verksamhet och tidigare ansvar för personal är meriterande.

Som person är du positiv, strukturerad, lyhörd, öppen, kreativ, flexibel, och ansvarstagande. Du ser fram emot att vara delaktig i utvecklingen och förvaltningen av Sundbybergs parker, lekplatser, torg, stråk, planteringar, naturreservat, utegym, m.m.

Vi sätter stor vikt vid personliga egenskaper, engagemang och värderingar. B-körkort och tillgång till egen bil är ett krav.

Befattningen är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Ansök senast den 31 mars 2019, urval och intervjuer sker löpande.

Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Välkommen med din ansökan!

Vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Organisation & ledning, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sundbyberg.se
Sista ansökningsdag 31 mars (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare känner att de kan vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt.