Omvårdnadspersonal hemtjänst (deltid, kväll)

Omvårdnadspersonal hemtjänst (deltid, kväll)

Du vill ge människor en bra vardag. Och ett rikare liv. Precis som vi.

Här på den kommunala hemtjänsten i Sundbybergs stad är vi tre hemtjänstgrupper som är indelade i sex områden. Vi ansvarar för att alla våra kunder får sina biståndsbedömda insatser utförda enligt deras önskemål och behov. Vårt motto "Mänskliga möten - Vi bryr oss" ska genomsyra verksamheten och alla möten ska präglas av värme, lyhördhet, respekt och engagemang.

Dina arbetsuppgifter är att ha ett helhetsansvar för kundens välmående vilket bland annat innefattar hjälp med personlig hygien, matlagning och att svara på larm. Du kommer ha ett kontaktmannaansvar.

Vi söker specifikt ny medarbetare som är undersköterska och innehar B-körkort, samt körvana.

Vi vill att du är verksam inom vård och omsorg. Meriterande om du är undersköterska. Du bör ha B-körkort och körvana. Goda kunskaper i svenska språket och dokumentationsvana är ett krav. Viktigt är att du har ett genuint intresse och engagemang för äldre människor i behov av omvårdnad. Du ska kunna arbeta självständigt men också trivas med att samarbeta med andra. Andra egenskaper vi värdesätter högt är personlig mognad, flexibilitet samt serviceförmåga.

Tjänsten är en tillsvidareanställning deltid 50 % med arbetstid kl 16:00-21:00. Arbetstiden förekommer även under två helger av fem på rullande schema.
Tillträde enligt överenskommelse. Ansök med CV och personligt brev senast 2020-02-15. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller brev.

Välkommen med din ansökan!

Vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sundbyberg.se
Sista ansökningsdag 15 feb 2020 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare känner att de kan vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt.