Omvårdnadspersonal deltid kväll i hemtjänst

Omvårdnadspersonal deltid kväll i hemtjänst

Du vill ge människor en bra vardag. Och ett rikare liv. Precis som vi.

Här på den kommunala hemtjänsten i Sundbybergs stad är vi fyra hemtjänstgrupper som är indelade i sex områden. Vi ansvarar för att alla våra kunder får sina biståndsbedömda insatser utförda enligt deras önskemål och behov.
Vårt motto: "Mänskliga möten - Vi bryr oss" ska genomsyra verksamheten och alla möten ska präglas av värme, lyhördhet, respekt och engagemang.

Vi söker specifikt nya medarbetare som talar arabiska och finska.

Dina arbetsuppgifter är att ha ett helhetsansvar för kundens välmående vilket bl. a. innebär: hjälp med personlig hygien, matlagning, svarar på larm. Du kommer ha ett kontaktmannaansvar.

Vi vill att du är verksam inom vård och omsorg. Meriterande är du är undersköterska. Du bör ha B-körkort och körvana. Goda kunskaper i svenska språket och dokumentationsvana är ett krav.
Viktigt är att du har ett genuint intresse och engagemang för äldre människor i behov av omvårdnad. Du ska kunna arbeta självständigt men också trivas med att samarbeta med andra. Andra egenskaper vi värdesätter högt är personlig mognad, flexibilitet samt serviceförmåga.

Tjänsten är en tillsvidareanställning deltid med arbetstid 16:00-21:00.
Tillträde enligt överenskommelse. Ansökan med CV och personligt brev senast den 20 december. För frågor är du välkommen att kontakta oss på nedan kontaktuppgifter.

Välkommen med din ansökan via e-post!

Vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.sundbyberg.se
Sista ansökningsdag 20 dec 2019 (185 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare känner att de kan vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt.