Nämndsekreterare/administratör till förvaltningsstaben

Nämndsekreterare/administratör till förvaltningsstaben

Du fokuserar på framtiden. Och är närvarande i nuet. Precis som vi.

Här på förvaltningsstaben i stadsmiljö och serviceförvaltningen arbetar vi med stöd till förvaltningens enheter och nämnder. Förvaltningen arbetar under två nämnder; stadsmiljö- och tekniska nämnden samt byggnads- och tillståndsnämnden.

Som nämndsekreterare/administratör kommer du att administrera ärendeberedningen till nämnderna samt utföra administrativt arbete.

Dina arbetsuppgifter blir att administrera ärendeberedningen - förvaltningsberedning, ordförandeberedning, presidieberedning och själva nämndsmötet. Nämnderna sammanträder en gång i månaden med uppehåll i juli. Du kommer att samarbeta med den andra nämndsekreteraren på förvaltningsstaben och i nuvarande fördelning av nämnderna så kommer denna tjänst att hantera byggnads- och tillståndsnämnden. Nämndsmötet sker på kvällstid. I tjänsten ingår även administrativt arbete till exempel myndighetsbrevlåda , registratur och expediering av beslut. Du rapporterar till enhetschefen på förvaltningsstaben. Du ingår även i stadens nätverk för nämndsekreterare.

Vi vill att du har lämplig eftergymnasial utbildning inom exempelvis statskunskap, juridik, samhälle eller motsvarande. Arbetet kräver att du skriver mycket god svenska, har goda kunskaper i Officepaketet och erfarenhet av något ärendehanteringssystem. Vi ser även att du har erfarenhet från offentlig förvaltning och förstår en politiskt styrd organisations uppdrag och processer. Det är meriterande med erfarenhet som nämndsekreterare och kommunal verksamhet.

Befattningen är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde snarast enligt överenskommelse. Ansök senast den 21 oktober, 2019. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller brev.

Välkommen med din ansökan!

Vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Administration, Sekreterare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.sundbyberg.se
Sista ansökningsdag 21 okt 2019 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare känner att de kan vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt.