Musiklärare åk 6-9

Musiklärare åk 6-9

Du fokuserar på framtiden. Och är närvarande i nuet. Precis som vi.

Här på Grönkullaskolan blickar vi framåt och söker lärare i musik till vårt mellanstadie. Vi är inte den bästa skolan - men vi är en bit på väg! Mitt i Rissne, Sundbyberg, ligger Grönkullaskolan. Vi är en F-9 skola med till hösten ca 720 elever. Vi vill vara möjligheternas skola och tror på att våra elever kan bli vad de vill. Vi växer ytterligare vilket medför att vi behöver bli fler skickliga och engagerade medarbetare på skolan inför vårterminen 2019. På vår skola finns det riktigt bra undervisningssalar, en trevlig omgivning och en stark framtidstro. Våra elever kommer från olika skolbakgrund, men vi övertygade om att de förtjänar de bästa lärarna. Vi erbjuder dig en dynamisk och utvecklande arbetsmiljö tillsammans med våra andra skickliga lärare och medarbetare. Hos oss kan du göra skillnad!

Som musiklärare kommer du att arbeta med skickliga kollegor och med din undervisning bidra till våra elevers utveckling. skolan är organiserat i tre paralleller och på skolan arbetar vi i årskursteam. Du ska vara väl förtrogen med den svenska skolans styrdokument och arbeta utifrån den senaste skolforskningen. Vi förväntar oss att du kan arbeta formativt och sätta ord på elevernas kunskapsutveckling. Du vet både var de befinner sig och vart de är på väg!

I dina arbetsuppgifter kan även mentorskap för en elevgrupp att ingå. I uppdraget ingår då utvecklingssamtal, kontinuerlig vägledning för elevgruppen och kontakter med hemmet.

Vi vill att du är legitimerad lärare för undervisning i musik på grundskolan och gärna i kombination med annat ämne eller ämnen.

Det är viktigt att du, precis som vi, har god samarbetsförmåga och är lojal med gemensamma beslut och arbetssätt. Vi vill att du är ansvarstagande, strukturerad och har helhetssyn. Dessutom brinner du för att arbeta med barn och ungdomar som både ger och tar mycket och tror på att du kan göra skillnad! På skolan arbetar vi med höga förväntningar och rimliga krav.

Befattningen är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde från den 7 januari 2019. Ansök senast den 30 november 2019. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Välkommen med din ansökan!

Vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sundbyberg.se
Sista ansökningsdag 30 nov (15 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare känner att de kan vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt.