Modersmålslärare/förskollärare, finska

Modersmålslärare/förskollärare, finska

Du fokuserar på framtiden. Och är närvarande i nuet. Precis som vi.

Här på Sundbybergs Globala arbetar vi medvetet med att utveckla elevernas kunskaper och förmågor genom att göra vårt yttersta att hjälpa dem i deras skolgång. Vi arbetar professionellt med eleven i fokus utifrån den svenska skolans demokratiska värdegrund. Vi har stort engagemang och en härlig stämning på Sundbybergs Globala. Vi erbjuder dig en dynamisk och utvecklande arbetsmiljö tillsammans med våra andra skickliga lärare. Tjänsten är på deltid men kan vid intresse kombineras med pedagogiskt arbete på en annan skolenhet i Sundbyberg för heltid. Hos oss kan du göra skillnad.

Dina arbetsuppgifter innebär att du är en länk mellan eleven, hemmet, skolan och Sundbybergs Globala. Du använder ditt modersmål finska och din kompetens för att stödja eleven att nå bästa möjliga resultat.

Vi vill att du har högskoleutbildning, gärna som lärare/förskollärare och har kunskaper och erfarenhet om tvåspråkig undervisning. Du är ansvarstagande, har helhetssyn och ett professionellt bemötande. Med engagemang och förmåga att arbeta självständigt, och i grupp, hittar du lösningar för att kunna erbjuda undervisning för alla dina elever under rådande förutsättningar. Vi använder digitalt verktyg i vårt arbete och vi ser gärna att du är nyfiken och van IT-användare. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga. Legitimation är önskvärt och meriterande.

Befattningen är en tidsbegränsad anställning på deltid men kan vid intresse kombineras med pedagogiskt arbete på en annan skolenhet i Sundbyberg, till och med 2020-06-16 och kan vid behov förlängas. Tillträde omgående eller enligt överenskommelse. Intervjuer sker löpande. Ansök senast 2019-12-17. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller brev.

Välkommen med din ansökan!

Vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Utbildning
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sundbyberg.se
Sista ansökningsdag 17 dec 2019 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare känner att de kan vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt.