Mellanstadielärare till Grönkullaksolan

Mellanstadielärare till Grönkullaksolan

Du fokuserar på framtiden. Och är närvarande i nuet. Precis som vi.

Här på Grönkullaskolan skapar vi lärglädje! Vi söker engagerade lärare som kan nå alla elever och skapa en stimulerande lärmiljö. Grönkullaskolan är en arbetsplats med kompetenta elever och kollegor. Vi glädjs åt framgångar, löser problem och utmaningar, tillsammans.

Som lärare på Grönkullaskolan kommer du att undervisa på mellanstadiet. Du är även mentor för klassen. Du kommer att ingå i ett arbetslag som samarbetar runt elever, kring ämnen och med personal på fritidshemmet. På Grönkullaskolan strävar vi mot ett aktivt kollegialt lärande där vi hjälper och inspirerar varandra att växa. Kollegiet är drivet och engagerade i eleverna och deras utveckling.

Vi söker dig som har lärarexamen och lärarlegitimation för 4 - 6 med behörighet i svenska/sva, matematik, engelska, NO- ämnen och teknik. Du ska vara en lärare som ser alla elever och du kan skapa goda relationer med dem. Du behöver kunna väcka elevernas intresse och lust att lära. Vi ser att du är lösningsfokuserad och har lätt för att samarbeta med kollegor, elever och föräldrar. Vi värdesätter engagemang och att du har ett tydligt ledarskap med god struktur. Vi förväntar oss att du blir en del av vår strävan mot en trygg och kreativ arbetsmiljö. Studiero och goda resultat är en del av vardagen på Grönkullaskolan.

Befattningen är tillsvidareanställning på heltid. Tillträde den 8/8 2022. Ansök senast den 25 maj 2020. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Välkommen med din ansökan!

Vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.sundbyberg.se
Sista ansökningsdag 27 maj 2022 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare känner att de kan vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt.