Mellanstadielärare med Svenska, Svenska som andraspråk och Engelska Ängskolan F-6 i Sundbyberg

Mellanstadielärare med Svenska, Svenska som andraspråk och Engelska Ängskolan F-6 i Sundbyberg

Du siktar högt. Och har fötterna på jorden. Precis som vi.

Här på Ängskolan F-6 Utgår vår verksamhet från en helhetssyn där trygghet, arbetsglädje och respekt ses som en god förutsättning för lärande och utveckling. Vi har stora visioner om framtiden och vill att du ska ha det likaså.

Skolan ligger centralt beläget i Sundbyberg, med närhet till tvärbana, buss, tunnelbana och pendeltåg. Vi har också väldigt nära till Golfängarna som är Sundbybergs stora parkområde. Ängskolan F-6 är Sundbybergs största grundskola uppdelad i två skolbyggnader. ”Viggen” där stora delar av lågstadiet har sin undervisning samt ”Ängskolan” där delar av lågstadiet och hela mellanstadiet har sin hemvist. Båda byggnaderna har en gemensam skolgård med en multiarena i mitten.

Som engelska och lärare i svenska och svenska som andraspråk tillhör du mellanstadiets arbetslag. Du samverkar med pedagoger och vårdnadshavare. Du kommer att undervisa i Svenska, svenska som andraspråk och engelska på mellanstadiet. I tjänsten ingår också att vara mentor i en klass på mellanstadiet.

Dina arbetsuppgifter Planera, utföra och bedöma elever i Svenska, svenska som andraspråk och engelska. Du deltar i skolans pedagogiska utveckling och är en naturlig del av lärarlag och arbetslag.

Vi vill att du är legitimerad lärare i Svenska, svenska som andraspråk och engelska för mellanstadiet. Du reflekterar över din undervisning och resultaten samt anpassar så att alla elever ges möjligheten till hög måluppfyllelse. Du har höga förväntningar på eleverna och har ett inkluderande arbetssätt. Du är positiv till att utveckla din undervisning så att eleverna ges förutsättningar till höga resultat. Skolan har tillgång till moderna digitala verktyg.

Befattningen är en tillsvidareanställning på heltid fr.o.m. vårterminen 2023. Tillträde 9 januari. Ansök senast den den 15 december 2023. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Viktoria Blomgren
Telefon 08-7068851
Område Sundbyberg
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sundbyberg.se
Sista ansökningsdag 21 dec 2022 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare känner att de kan vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt.