Leg sjuksköterska

Leg sjuksköterska

Du vill utveckla. Och bevara. Precis som vi.

Är du leg sjuksköterska och vill arbeta tre dagar i veckan hos oss, kanske studerar du deltid eller vill trappa ner inför pension? Vill du ha ett stimulerande och utvecklande arbete på deltid? Har du ett intresse av att äldre personer med social-psykiatsriska diagnoser skall ha ett bra liv och boende? Om du svarar ja på ovanstående är vi rätt arbetsplats för dig och har ett arbete ledigt som kanske passar.

Verksamheten här på Duvbopark omfattar 73 äldreboendeplatser varav 9 platser disponeras av enheten för social- och arbetsmarknad.

Duvbopark ligger vackert på en höjd och omgivet av både träd och grönska nära Sundbybergs centrum. Duvbopark drivs sedan 1 april, 2016 av Sundbybergs stad.

Äldreförvaltningens motto: "Mänskliga möten - vi bryr oss!" genomsyrar verksamheten och alla möten ska präglas av värme, lyhördhet, respekt och engagemang. Inom förvaltningens verksamheter pågår ett spännande utvecklingsarbete. Förvaltningens egen regiverksamhet är sedan 2011 kvalitetscertifierad enligt ISO 9001. Med våra boenden i centrum är planering, genomförande och uppföljning och ständig förbättring ett naturligt led i arbetet.

Som sjuksköterska ingår du i ett team bestående av 6 sjuksköterskor samt arbetsterapeut och sjukgymnast som tillsammans med omvårdnadspersonalen arbetar med att utveckla verksamheten och ge våra boende god omvårdnad. Du arbetar dagtid, tillsammans med övriga sjuksköterskor. På kvällar, nätter och helger finns det en sjuksköterskejour som tar över ansvaret.

Du ska ha erfarenhet och intresse av att arbeta inom äldreomsorg och/eller psykiatrisk vård.. Du kommer arbeta på en enhet med 9 boenden och vara arbetsledare över omvårdnadspersonalen på enheten. Du ska behärska svenska språket i tal och skrift. Som person söker vi dig som är engagerad, självständig och ansvarstagande samt har en god kommunikativ förmåga. I arbetet krävs förmåga att samarbeta med olika instanser.

Befattningen är på deltid med arbete tre (3) dagar i veckan med tillträde enligt överenskommelse. Sista ansökningsdag 20 november, 2019. Intervjuer sker löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller brev.

Välkommen med din ansökan!

Vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.sundbyberg.se
Sista ansökningsdag 29 nov 2019 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare känner att de kan vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt.