Leg sjuksköterska till vårt team på Duvbopark

Leg sjuksköterska till vårt team på Duvbopark

Du vill utveckla. Och bevara. Precis som vi.

Här på Duvboparks äldreboende finns 76 äldreboendeplatser. Du kommer arbeta på en enhet med 14 boende.

Som sjuksköterska ingår du i ett team bestående av sex st sjuksköterskor samt arbetsterapeut och sjukgymnast. Tillsammans med omvårdnadspersonalen arbetar ni för att utveckla verksamheten och ge våra boende omvårdnad med hög kvalitet. Du arbetar dagtid måndag till fredag (även röda dagar som infaller månd-fred) tillsammans med övriga sjuksköterskor. På kvällar, nätter och helger tar en sjuksköterskejour över ansvaret.

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och har erfarenhet och intresse av att arbeta inom äldreomsorg. Som person söker vi dig som är engagerad, självständig och ansvarstagande samt har en god kommunikativ förmåga. I arbetet krävs kunskap om och förmåga att samarbeta med olika instanser. Att du vill arbeta salutogent är en förutsättning. Du ska behärska svenska språket i tal och skrift.

Hos oss finns möjlighet till en anpassad introduktion med god handledning från kollegor. Vi arbetar med ständiga förbättringar och kompetensöverföring och ser fram emot att du kompletterar oss med dina kunskaper och kompetenser. Inom Sundbybergs stad finns möjlighet att semesterväxla för fler semesterdagar samt friskvårdssubvention.

Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Sista ansökningsdag 2020-06-30. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller brev.

Välkommen med din ansökan!

Här berättar Anna, en av sjuksköterskorna på Duvbopark, om vad som får henne att vilja gå till jobbet varje dag: https://www.youtube.com/watch?v=heoCyt_6qVE
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.sundbyberg.se
Sista ansökningsdag 27 maj 2021 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare känner att de kan vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt.