Leg.fysioterapeut till Duvbopark

Leg.fysioterapeut till Duvbopark

Duvbopark består av 6 våningar med sammanlagt 76 lägenheter varav 13 är korttidsplatser. Det finns inga specifika demensenheter.

Till vår verksamhet söker vi nu en leg.fysioterapeut/sjukgymnast. Du kommer att ingå i ett tvärprofessionellt team bestående av sjuksköterskor, arbetsterapeut och omsorgspersonal. Tillsammans ska ni ombesörja att våra boende får en god omvårdnad med hög kvalitet och patientsäkerhet.

Vi söker dig som är engagerad, självständig, initiativrik och ansvarstagande samt har en god kommunikativ och pedagogisk förmåga med ett genuint intresse för att arbeta med den åldrande människan. Att du vill arbeta salutogent är en förutsättning.

I dina arbetsuppgifter ingår bl a behandling och hjälpmedelsutprovning, riskbedömningar, organisera utbildningar, uppföljning av rutiner samt att samverka med olika instanser. Arbetet kan även innebära att ge handledning och stöd till boende, anhöriga och omsorgspersonal.

Hos oss finns möjlighet till anpassad introduktion med stöd från kollegor. Vi arbetar ständigt med kvalitets-och kompetensutveckling och ser fram emot att du kommer att komplettera oss med dina erfarenheter och kompetenser. Du ska behärska det svenska språket i tal och skrift.

Inom Sundbybergs stad finns möjlighet att semesterväxla för fler semesterdagar samt friskvårdssubvention. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde snarast enligt överenskommelse. Sista ansökningsdag 2022-12-03. Intervjuer sker löpande.

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjukgymnast/fysioterapeut med några års erfarenhet gärna från äldreomsorg. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller brev.

Vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.sundbyberg.se
Sista ansökningsdag 3 dec 2022 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare känner att de kan vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt.