Ledsagare- och avlösare i assistansliknande form

Ledsagare- och avlösare i assistansliknande form

Du vill ge människor en bra vardag. Och ett rikare liv. Precis som vi.

Här på Ledsagar- och avlösarservice i Sundbybergs stad utförs biståndsbeviljade insatser med ambition att bryta den isolering som kan bli följden av nedsatt funktionsförmåga. Genom ledsagning öka den enskildes möjligheter till delaktighet i samhällslivet. Som avlösare avlastar du närstående och tar hand om den enskilde som kan vara barn eller vuxen. Vårt motto: "Mänskliga möten - Vi bryr oss" ska genomsyra verksamheten och alla möten ska präglas av värme, lyhördhet, respekt och engagemang.

Som ledsagare- och avlösare är ditt uppdrag att hjälpa till vid alla förekommande händelser i vardagen och utföra vård- och omsorgsinsatser.

Dina arbetsuppgifter är att du tillsammans med kund skapar en optimal vardag och jobbar utifrån önskemål och behov samt utföra vård- och omsorgsinsatser. Det är ett aktivt och omväxlande arbete.

Vi vill att du har erfarenhet av att arbeta med barn och vuxna och har utbildning via omvårdnadsprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du ska kunna arbeta självständigt men också trivas med att samarbeta med andra. Vi sätter stort värde vid personlig lämplighet. Vid anställning ska du enligt lag uppvisa utdrag ur belastningsregistret som du själv beställer från polisen.

Befattningen är en timanställning med varierande tjänstgöringsgrad. Tillträde omgående eller enligt överenskommelse. Ansök senast den 30 september 2018.

Välkommen med din ansökan!

Vi tar inte emot ansökningar via e-post,

Vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.sundbyberg.se
Sista ansökningsdag 30 sept (7 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare känner att de kan vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt.