Larm och jour grupp kvällstid i hemtjänsten

Larm och jour grupp kvällstid i hemtjänsten

Omvårdnadspersonal med Jour och larmansvar inom hemtjänst

Du vill ge människor en bra vardag. Och ett rikare liv. Precis som vi.

Här på den kommunala hemtjänsten i Sundbybergs stad är vi tre hemtjänstgrupper som är indelade i sex områden. Vi ansvarar för att alla våra kunder får sina biståndsbedömda insatser utförda enligt deras önskemål och behov. Vårt motto "Mänskliga möten - Vi bryr oss" ska genomsyra verksamheten och alla möten ska präglas av värme, lyhördhet, respekt och engagemang. Den kommunala hemtjänsten har hela larmansvaret för alla kunder i Sundbyberg stad. Nu utvecklar vi vårt arbetssätt genom att skapa en jour och larmgrupp som besvarar och åtgärdar alla trygghetslarm i staden.

Ansvarsområden i tjänsten är larmansvarig för inkommande trygghetslarm som ger ökad trygghet och bidrar till bättre service och kvalitet till kommuninvånare.

Huvudsakliga arbetsuppgifter är att ansvara för inkommande larm, som du åtgärdar, säkerställer och rapporterar. Bevakning av fellarmsindikator och vårdsensorer. Vid behov avlasta arbetslagen vid frånvaro med att ge kunder sina insatser. Ha kontakt med interna och externa samverksparter, övrig administration utifrån verksamhetens behov.

Vi söker dig som är undersköterska. Du ska ha B-körkort och körvana. Mycket goda kunskaper i svenska språket och dokumentationsvana är ett krav. Du ska vara rationell och kunna hantera oplanerade akuta situationer. Meriterande är om du har utbildning i HLR och erfarnhet från akutsjukvård. Viktigt är att du har ett genuint intresse och engagemang för äldre människor.

Personliga egenskaper

Ha en god förmåga att samarbeta med dina kollegor se helheten och vara strukturerad. Ett brinnande intresse för teknik och människor. Du ska bidra med egna idéer som för verksamheten framåt samt ha social kompetens och vara lösningsfokuserad och flexibel. Vi lägger stor vikt vid din personlighet, ditt intresse och drivkraft. Vi ser att du trivs i en dynamisk arbetsmiljö, där det sker oförutsägbara händelser.

Tjänsten är en tillsvidareanställning som undersköterska i hemtjänsten, med ett utökat ansvar för larm. Detta deltid med arbetstider från kl 15:30-22:00 även helgarbete ingår. Tillträde enligt överenskommelse. Ansök senast den 2021-09-26.

Vi tar inte emot ansökningar via e-post.
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.sundbyberg.se
Sista ansökningsdag 26 sept 2021 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare känner att de kan vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt.