Lärare till mellanstadiet Lilla Alby skola

Lärare till mellanstadiet Lilla Alby skola

Här på Lilla Alby skola, har vi stora visioner om framtiden och vill att du ska ha det likaså. Vi är en F-6 skola med idag ca 475 elever och till kommande läsår ca 500 elever. Vår verksamhet utgår från en helhetssyn där trygghet, arbetsglädje och respekt ses som en god förutsättning för lärande och utveckling. Vi har stora visioner om framtiden och vill att du ska ha det likaså.

Skolan ligger centralt i Sundbyberg med närhet till tvärbana, buss, tunnelbana och pendeltåg. Skolan har nybyggda/nyrenoverade och ändamålsenliga salar för bland annat bild, musik och hemkunskap samt ett mycket bra skolbibliotek. Vita husets skolgård är byggd för att locka till lek och är väl lämpad för de lägre årskurserna. Röda husets skolgård har en multiplan som lämpar sig för olika bollsporter. Den direkta närheten till Tuvanparken är en stor tillgång för raster och fritidsverksamhet.

På Lilla Alby skola får du arbeta tillsammans med engagerade kollegor som vill vara med och driva skolutveckling med sikte på att Lilla Alby skola ska vara det självklara valet för såväl elever, vårdnadshavare och pedagoger.

Vi har nu behov av att rekrytera en lärare till åk 4 samt en lärare till åk 5.

Som lärare på mellanstadiet kommer du att vara mentor för en klass och ha nära samarbete med de lärare som undervisar i samma årskurs. Det är tre klasser/årskurs.

I din undervisning behöver du ha fokus på den enskilde elevens behov och förmåga att utvecklas i grupp. Dina arbetsuppgifter innebär att enskilt och tillsammans med arbetslagen planera, genomföra och utvärdera undervisningen enligt skolans styrdokument.

I uppdraget ingår det att vara delaktig i den kommungemensamma satsningen Tillgängligt lärande. Var tredje vecka träffas du och dina kollegor under ledning av en förstelärare för att tillsammans utvecklas så att alla elever erbjuds likvärdig undervisning som bygger på tillgänglighet, delaktighet och inkludering.

Vi vill att du är legitimerad lärare för åk 4-6 med en bred ämnesbehörighet. För att lyckas och trivas hos oss behöver du tycka om att samarbeta och du behöver vara lyhörd. Som person reflekterar du över din undervisning och resultat. Du anpassar så att alla elever ges möjlighet till hög måluppfyllelse. Du har höga förväntningar på eleverna och har ett inkluderande arbetssätt.

Lilla Alby skola arbetar med chromebooks i undervisningen så du behöver ha digital kompetens och se värdet i att analoga, digitala och kreativa arbetssätt skapar meningsfull och begriplig undervisning.

Befattningen är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde 2021-08-09. Sista ansökningsdag 22 april 2021. Intervjuer kan påbörjas innan ansökningstiden har gått ut.

Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss kontakt från dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Utbildning, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.sundbyberg.se
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare känner att de kan vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt.