Lärare till mellanstadiet Duvboskolan

Lärare till mellanstadiet Duvboskolan

Du fokuserar på framtiden. Och är närvarande i nuet. Precis som vi.

Här på Duvboskolan arbetar vi med ständiga förbättringar i vår iver att utveckla skolan och oss själva. Duvboskolan är en populär kommunal F-6 skola med cirka 340 elever. Skolans resultat är mycket goda. På skolan har vi ett lugnt och trevligt arbetsklimat, med hög trivsel hos elever, vårdnadshavare och personal. Genom bland annat skolans relativa litenhet har vi ett gott och nära samarbete kollegor emellan. Skolan är organiserad i små självstyrande arbetslag. Lågstadiet är uppdelade i tre arbetslag som har i uppgift att samarbeta kring de gemensamma eleverna i arbetslaget så även mellanstadiet som bildar ett arbetslag. På skolan arbetar vi efter vår värdegrund; kunskap, trygghet, delaktighet och utveckling.

Som lärare på mellanstadiet kommer du att undervisa och vara mentor för cirka 25 elever. Vi ser gärna att du har så bred behörighet som möjligt.

Dina arbetsuppgifter består av planering, genomförande och utvärdering av undervisningen utifrån gällande styrdokument

Vi vill att du har lärarlegitimation samt gärna tidigare erfarenhet av undervisning. Vi vill också att du är en utvecklingsbenägen och framtidsorienterad lärare som arbetar för att nå höga resultat. Du har ett positivt förhållningssätt, ser möjligheter, gillar samarbete och brinner för att arbeta med elever, vårdnadshavare och kollegor.

Befattningen är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde 2021-08-09. Ansök senast 2021-04-15. Intervjuer kommer att ske löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller brev.

Välkommen med din ansökan!

Vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Utbildning, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.sundbyberg.se
Sista ansökningsdag 15 apr 2021 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare känner att de kan vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt.