Lärare till mellanstadiet, Ängskolan

Lärare till mellanstadiet, Ängskolan

Du gillar struktur. Och är full av idéer. Precis som vi.

Vi på Ängskolan F-6 söker dig som vill vara med och vidareutveckla vår skola. Ängskolan är en F-6 skola med ca 600 elever. Skolan ligger i centrala Sundbyberg med närhet till grönområden och med mycket goda kommunikationer. Vi medarbetare har alltid våra elevers bästa i fokus och arbetar kontinuerligt med att vidareutveckla skolan och för att vara en trygg skola med kompetent och behörig personal i pedagogisk framkant. Med arbetsglädje och samarbete i fokus når våra elever höga kunskapsresultat.

Som grundskollärare kommer du att undervisa elever i årskurs 4-6 och vara mentor i någon av årskurserna. Du kommer planera, genomföra, dokumentera och utvärdera undervisningen/verksamheten enligt gällande styrdokument. Du samarbetar i arbetslag, samverkar med föräldrar och är med och utvecklar skolan.

Dina arbetsuppgifter kommer att vara, förutom den ordinarie undervisningen, ansvar för elevgruppens kunskapsmässiga och sociala utveckling samt att ha en kontinuerlig kontakt med elevernas vårdnadshavare.

Vi vill att du har grundskollärarexamen/ lärarlegitimation och kan undervisa i åk 4-6. En bred ämnesbehörighet och erfarenhet är meriterande, viktiga ämnen för oss i vår rekrytering är matematik, teknik och No. Vi lägger stor vikt vid samarbetsförmåga, ledaregenskaper och personlig mognad. Ett inkluderande synsätt och förmåga att se hur den enskilde elevens behov bäst ska tillgodoses är också viktigt i vår rekrytering.

Befattningen är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde så snart som möjligt. Ansök senast den 26/9 2018. Intervjuer kan komma att ske löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sundbyberg.se
Sista ansökningsdag 26 sept (8 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare känner att de kan vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt.