Lärare till lågstadiet

Lärare till lågstadiet

Du kan väcka intresse. Och stilla nyfikenhet. Precis som vi.

Här på Grönkullaskolan blickar vi framåt och söker inför höstterminen 2019 en lärare till lågstadiet. Vi är inte den bästa skolan - men vi vill gärna bli! Mitt i Rissne, Sundbyberg, ligger Grönkullaskolan. Vi är en F-9 skola med ca 720 elever till hösten. Vi växer ytterligare vilket medför att vi behöver bli fler skickliga och engagerade medarbetare på skolan. I vår skola finns det riktigt bra undervisningssalar, en trevlig omgivning och en stark framtidstro. Vår skola har många utmaningar men vi tycker att våra elever förtjänar de bästa lärarna. Hos oss kan du göra skillnad! Vi erbjuder dig en dynamisk och utvecklande miljö tillsammans med våra andra skickliga lärare och medarbetare.

Som grundskollärare kommer du bland annat att planera, genomföra, dokumentera och utvärdera undervisningen/verksamheten enligt gällande styrdokument. Du kommer att undervisa på lågstadiet och samarbeta i arbetslag, samverka med föräldrar och vara med och utveckla vår nya skola.

Dina arbetsuppgifter kommer främst vara som lärare för de yngre åldrar i årskurs 1-2, exakt grupp avgörs tillsammans med dig efter att tjänsten är tillsatt. Som lärare kommer du att tillsammans med kollegor och fritidspersonal planera undervisningen för elever i åk 1-2.

Vi vill att du har lärarexamen med så bred behörighet som möjligt, engelska tillsammans med andra ämnen är meriterande. Vi söker dig som har ett stort hjärta för elever och deras behov. Du ska ha ett inkluderande synsätt och förmåga att se hur den enskilde elevens behov bäst ska tillgodoses. Vi vill att du är mål- och resultatinriktad, har goda ledaregenskaper, är flexibel, kan samarbeta och har en helhetssyn.

Du kan ta ansvar för ditt uppdrag och dina arbetsuppgifter och medverkar aktivt till utveckling av verksamheten. Du är självgående, kan fatta egna beslut och har gott omdöme i hanteringen av både små och stora frågor.

Befattningen är en tillsvidareanställning 100 %. Tillträde 7 januari 2020. Ansök senast 20 december 2019. Intervjuer kommer att ske löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller brev.

Välkommen med din ansökan!

Vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sundbyberg.se
Sista ansökningsdag 3 jan 2020 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare känner att de kan vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt.