Lärare till åk 1 till Kymlingeskolan

Lärare till åk 1 till Kymlingeskolan

Du fokuserar på framtiden. Och är närvarande i nuet. Precis som vi.

Här på Kymlingeskolan finns möjlighet att påverka och forma framtiden! Vi är en modern, växande skola i Stora Ursvik som har ca 420 elever från augusti 2019 i åk F-6. Nu när vi utökar verksamheten behöver vi fler skickliga lärare. Är du en av dem? Skolan är nybyggd med ljusa klassrum och tillhörande öppna planlösningar för våra fritidshemsavdelningar. Vi erbjuder en stimulerande och god studiemiljö för både elever och medarbetare. Tycker du om att göra skillnad och arbeta aktivt med elevernas lärande och utveckling? Då ska du söka till oss!

Som lärare på Kymlingeskolan kommer du att undervisa och ansvara för elevernas utveckling och lärande allt i enlighet med läroplanen. Du samarbetar i arbetslag med engagerade och ambitiösa kollegor och du samverkar med föräldrar. Du värdesätter kollegialt lärande och bidrar gärna i det med dina idéer.

Dina arbetsuppgifter består av undervisning på lågstadiet i åk 1. Du planerar, genomför och följer upp undervisningen med elevernas bästa för ögonen så att de når så långt som möjligt i sin kunskapsutveckling och sociala utveckling.

Vi vill att du har lärarexamen och legitimation med behörighet i matematik, svenska, engelska, No-ämnen, So-ämnen och musik. Du har förmåga att vara en tydlig, strukturerad pedagogisk ledare som tar helhetsansvar och du kan inspirera elever med en god måluppfyllelse i sikte. Du provar gärna nya arbetssätt och arbetsformer och ligger i framkant vad gäller digitalisering. Du har en inkluderande elevsyn. Du har lätt för att samarbeta, tror på goda relationer och har ett professionellt och trevligt förhållningssätt.

Befattningen är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde 12 augusti, 2019. Ansök senast den 22 april, 2019. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Välkommen med din ansökan!

Vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sundbyberg.se
Sista ansökningsdag 22 apr 2019 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare känner att de kan vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt.