Lärare mot fritidshem/fritidspedagog

Lärare mot fritidshem/fritidspedagog

Du fokuserar på framtiden. Och är närvarande i nuet. Precis som vi.

På Kymlingeskolan som ligger i stora Ursvik, Sundbyberg, finns ca 450 nyfikna och entusiastiska elever från åk F-6. Här finns också ett gäng engagerade kollegor som ser fram emot att få träffa en ny arbetskamrat. Nu behöver vi ytterligare en person till vårt arbetslag i åk 3.

Vi söker dig som har en pedagogisk högskoleutbildning. I dina arbetsuppgifter ingår i första hand att planera genomföra och utvärdera fritidsverksamheten för våra elever i åk 3. Du samverkar också med klassläraren och är ett självklart stöd för eleverna i lärmiljön på lektioner, på raster och under måltider.

Du ska vara utbildad lärare mot fritidshem/fritidspedagog eller ha kompetens som bedöms som likvärdig. Vi vill att du har erfarenhet av arbete i arbetslag. Det är meriterande om du också har erfarenhet av att arbeta med elever i behov av särskilt stöd.

Är du dessutom en kreativ person och en tydlig, strukturerad ledare med en vilja att bygga relationer med våra elever, så har du de personliga kompetenser vi letar efter.

Tillträde 2021-03-08. Uppdraget är på heltid 100% och en tidsbegränsad anställning fram till 2021-12-17 med möjlighet till förlängning.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas under ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan!

Vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Utbildning, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.sundbyberg.se
Sista ansökningsdag 9 mars 2021 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare känner att de kan vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt.