Lärare i tyska/franska alt tyska/spanska

Lärare i tyska/franska alt tyska/spanska

Här på Grönkullaskolan blickar vi framåt och söker inför läsåret 20/21 en lärare som kan undervisa i tyska/franska eller tyska/spanska till åk 6-9. Vi är en skola på frammarch men vill bli ännu bättre med hjälp av dig. Mitt i Rissne, Sundbyberg, ligger Grönkullaskolan. Vi är en F-9 skola med ca 725 elever. I vår skola finns det riktigt bra undervisningssalar, en trevlig omgivning och en stark framtidstro. Vår skola har många utmaningar men vi tycker att våra elever förtjänar de bästa lärarna. Hos oss kan du göra skillnad! Vi erbjuder dig en dynamisk och utvecklande miljö tillsammans med våra andra skickliga lärare och medarbetare.

Vi drivs av ett starkt engagemang för våra elever och deras kunskapsbyggande, pedagogisk utveckling och för ett hållbart brukande avnaturen. En trygg och kreativ arbetsmiljö för studiero och goda resultat är vår vardag. Vi gläds åt framgångar, löser problem och utmaningar tillsammans och hjälps åt med stora och små frågor. Ingen står ensam på vår skola.

Kom till oss och skapa lärglädje! Hos oss på Grönkullaskolan får du en arbetsplats full av engagerade och kompetenta kollegor. Vi söker dynamiska pedagoger som är redo att utmana sig själva i det dagliga arbeten!

Som lärare ingår mentorskap i tjänsten. Du ingår i kollegiet som motsvarar ett arbetslag. Här har vi ett aktivt kollegialt lärande, utbyte och samarbete. Du formar, i dialog med ledning och kollegor, en fortbildningsplan för att utvecklas i ditt ämne och som pedagog.

Vi söker dig som är utbildad lärare med behörighet i tyska och gärna ett annat språk som franska eller spanska. Du är väl förankrad i dina kunskapsområden och har ett stort intresse för pedagogik. Du skapar förtroende hos eleverna och väcker deras intresse och lust att lära. Du har lätt för att samarbeta med kollegor, elever och föräldrar och är lösningsfokuserad. Vi sätter stort värde vid ditt engagemang och din pedagogiska kompetens.

Du är väl förankrad i dina kunskapsområden och har ett stort intresse för pedagogik. Du skapar förtroende hos eleverna och väcker deras intresse och lust att lära. Du har lätt för att samarbeta med kollegor, elever och föräldrar och är lösningsfokuserad. Vi sätter stort värde vid ditt engagemang och din pedagogiska kompetens.

Tjänsten är tillsvidare på deltid. Tillsättning enligt överenskommelse. Ansök senast den 21 mars. Urval sker löpande och intervjuer sker löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller brev.

Välkommen med din ansökan!

Säljare av rekryteringstjänster undanbedes.
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Utbildning, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sundbyberg.se
Sista ansökningsdag 9 apr 2020 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare känner att de kan vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt.