Lärare i trä och metallslöjd

Lärare i trä och metallslöjd

Lärare i trä och metallslöjd

Du fokuserar på framtiden. Och är närvarande i nuet. Precis som vi.

Här på Grönkullaskolan söker vi en trä och metallslöjd lärare till åk 4-9. Vi är en skola på frammarsch men vill bli ännu bättre med hjälp av dig. Mitt i Rissne, Sundbyberg, ligger Grönkullaskolan. Vi är en F-9 skola med ca 725 elever. I vår skola finns det riktigt bra undervisningssalar, en trevlig omgivning och en stark framtidstro. Vår skola har många utmaningar men vi tycker att våra elever förtjänar de bästa lärarna. Hos oss kan du göra skillnad! Vi erbjuder dig en dynamisk och utvecklande miljö tillsammans med våra andra skickliga lärare och medarbetare.

Som trä och metallslöjd lärare kommer du bland annat att planera, genomföra, dokumentera och utvärdera undervisningen/verksamheten enligt gällande styrdokument. Du kommer att samarbeta i arbetslag, samverka med föräldrar och vara med och utveckla vår nya skola. På Grönkullaskolan arbetar vi utifrån teamkänslan och bygger på arbetslagets styrkor för eleven och medarbetarens bästa i fokus.

Dina arbetsuppgifter innebär också att du inspirerar eleverna och ger dem lektioner och upplevelser och kunskaper som de annars kanske inte får. Vi på Grönkullaskolan satsar på de praktisk estetiska ämnena och har tillsammans med dig åtta stycken lärare i våra praktiska ämnen. Mentorskap ingår i tjänsten.

Vi vill att du har adekvat utbildning inom ämnet samt har ett stort hjärta för elever och deras behov, här på Grönkullaskolan har du verkligen chans att göra skillnad! Du ska ha ett inkluderande synsätt och förmåga att se hur den enskilde elevens behov bäst ska tillgodoses. Du är självgående, kan fatta egna beslut och har gott omdöme i hanteringen av både små och stora frågor.

Befattningen är en tillsvidareanställning på 100 %. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse utifrån eventuell uppsägningstid. Ansök senast den 30 oktober, 2019. Intervjuer kommer att ske löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Välkommen med din ansökan!

Vi tackar nej till dig som säljer rekryteringstjänster och annonser.
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Utbildning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sundbyberg.se
Sista ansökningsdag 28 nov 2019 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare känner att de kan vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt.