Lärare i trä- och metallslöjd åk 1-6

Lärare i trä- och metallslöjd åk 1-6

Här i Sundbyberg är vi tre skolor som tillsammans blickar framåt och söker en lärare i trä- och metallslöjd till våra elever i åk 1-6. Skolorna är Örskolan, Grönkullaskolan och Kymlingeskolan. Undervisningen är uteslutande förlagd till Grönkullaskolans väl anpassade sal för trä- och metallslöjd i Rissne. Skolorna står inför spännande utvecklingsskeden och framtidstron är stark. Vi söker nu en engagerad slöjdlärare till våra elever i i åk 1-6. Självklart finns det utmaningar men vi tycker att våra elever förtjänar de bästa lärarna. Hos oss kan du göra skillnad! Vi erbjuder dig en dynamisk och utvecklande miljö tillsammans med våra andra skickliga lärare och medarbetare.

Som lärare i slöjd kommer du att undervisa våra elever i åk 1-6. Schemat kommer vara uppdelat så att varje skola har en eller två heldagar.

I dina arbetsuppgifter ingår självklart kontinuerlig pedagogisk dokumentation samt betygsättning i åk 6.

Vi vill gärna att du är legitimerad lärare för undervisning i ämnet slöjd för åk 1-6. Det är viktigt att du, precis som vi, har god samarbetsförmåga och är lojal med gemensamma beslut och arbetssätt. Vi vill också att du är ansvarstagande, strukturerad och har helhetssyn. Det är viktigt att du dessutom brinner för att arbeta med barn och ungdomar som både ger och tar mycket och tror på att du kan göra skillnad! På skolan arbetar vi med höga förväntningar och rimliga krav!

Befattningen är en tillsvidareanställning på heltid. Tjänsten är förlagd till Grönkullaskolan. Tillträde från 180813 eller enligt överenskommelse. Annonsen är öppen för ansökan tom 180626. Intervjuer sker löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Välkommen med din ansökan!

Vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Utbildning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.sundbyberg.se
Sista ansökningsdag 27 juni (2 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare känner att de kan vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt.