Lärare i svenska som andraspråk och engelska till Sundbybergs vuxenutbildning

Lärare i svenska som andraspråk och engelska till Sundbybergs vuxenutbildning

Du kan väcka intresse. Och stilla nyfikenhet. Precis som vi.

Här på vuxenutbildningen i Sundbyberg arbetar vi långsiktigt och med hög kvalitet, samtidigt som vi möter den rörlighet som vår verksamhet ständigt befinner sig i. Vi är stolta över vårt arbete och våra medarbetare som varje dag gör skillnad för de elever som studerar hos oss. Vår arbetsplats präglas av kompetens och lyhördhet för vår verksamhet.

Sundbybergs vuxenutbildning är en del av Social- och arbetsmarknadsförvaltningen och består av sfi, grundläggande- och gymnasial vuxenutbildning, studie- och yrkesvägledning samt antagning och administration. Vi är drygt 50 medarbetare varav cirka 40 är lärare. Vi har cirka 500 sfi-elever och ungefär lika många på grundläggande- och gymnasial utbildning.

Som lärare hos oss kommer du ingå i ett av skolans sex arbetslag och ta aktiv del i utvecklingen av vår verksamhet.

Dina arbetsuppgifter kommer bestå av undervisning i svenska som andraspråk och engelska i huvudsak på gymnasial nivå. Kvällsundervisning kan ingå i alla våra tjänster.

Vi vill att du är legitimerad lärare, med behörighet i svenska som andraspråk och engelska. Det är viktigt att du har ett stort driv och entusiasm för undervisning och vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av undervisning för vuxna. Du är initiativtagande, tar aktiv del i utvecklingen av vår verksamhet och har förmåga att bidra med egna tankar och åsikter. Du är stabil, har god samarbetsförmåga och har ett professionellt bemötande.

Befattningen är en tillsvidareanställning på heltid, tillträde enligt överenskommelse. Sista ansökningsdag 1 maj, 2019. Intervjuer kommer ske löpande. Om du har en lärarlegitimation vill vi att du bifogar den med din ansökan. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Välkommen med din ansökan!

Vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sundbyberg.se
Sista ansökningsdag 1 maj 2019 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare känner att de kan vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt.