Lärare i fritidshem med behörighet i idrott eller musik, Lilla Alby skola

Lärare i fritidshem med behörighet i idrott eller musik, Lilla Alby skola

Du siktar högt. Och har fötterna på jorden. Precis som vi.

Här på Lilla Alby skola, har vi stora visioner om framtiden och vill att du ska ha det likaså. Vi är en växande F-6 skola med ca 420 elever. Skolan ligger i Lilla Alby i centrala Sundbyberg med närhet till tvärbana, buss, tunnelbana och pendeltåg.

Skolan består av en nybyggd del och en nyrenoverad skolbyggnad med ändamålsenliga salar för bland annat bild, musik och hemkunskap samt ett nytt skolbibliotek. Våra fritidshem har god tillgång till lokaler som är inredda för fritidshemmets verksamhet. Vita husets skolgård, F-åk 2 är byggd för att locka till lek och är väl lämpad för de lägre årskurserna. Röda husets skolgård, åk 3-6 samt fritidstid, har en nybyggd multiplan som lämpar sig för olika bollsporter. Den direkta närheten till Tuvanparken är en stor tillgång för aktiva raster och fritidsverksamhet.

På Lilla Alby skola får du arbeta tillsammans med engagerade kollegor som vill vara med och driva skol- och fritidsutveckling med sikte på att Lilla Alby skola ska vara det självklara valet för såväl elever som pedagoger i förskoleklass, skola och fritidshem. På Lilla Alby skola har vi fritidsutvecklare som tillsammans med biträdande rektor ansvarar för att fritidshemmen utvecklas och följer Läroplanen för fritidshem.

Som lärare i fritidshem kommer du tillhöra ett arbetslag, som består av lärare och fritidspersonal, som ansvarar för 3 klasser i årskurs 2. Under skoltid samverkar lärare i fritidshem i klasserna. Om du har behörighet i idrott eller musik kommer du ges möjlighet att undervisa i idrott eller musik. I uppdraget ingår även att vara en av skolans tre fritidsutvecklare.

I arbetsuppgifterna ingår planering, genomförande, dokumentation och utvärdering av undervisningen/utbildning i fritidshem enligt gällande styrdokument. Du samverkar med pedagoger och vårdnadshavare, och för att ständigt utveckla Lilla Alby skola så att skolan fortsätter att vara det självklara valet för alla i närområdet.

Vi vill att du är legitimerad Lärare i fritidshem alternativt utbildad fritidsledare. Du har ett inkluderande arbetssätt. Du reflekterar över verksamheten, utvärderar och anpassar så att alla elever ges möjlighet att utvecklas som individer utifrån gällande Läroplaner till att bli trygga, empatiska och ansvarstagande elever. Du är positiv till att utveckla din förmåga att använda digitala verktyg eftersom Lilla Alby skola har god tillgång till moderna digitala verktyg.

Befattningen är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde 2019-02-04 eller efter överenskommelse. Sista ansökninsdag är den 23 januari 2019. Intervjuer sker löpande under annoseringstiden.

Välkommen med din ansökan!

Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Utbildning, Fritidspedagog, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sundbyberg.se
Sista ansökningsdag 23 jan (6 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare känner att de kan vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt.