Lärare i fritdshem/fritidspedagog till Duvboskolan

Lärare i fritdshem/fritidspedagog till Duvboskolan

Du fokuserar på framtiden. Och är närvarande i nuet. Precis som vi.

Här på Duvboskolan arbetar vi med ständiga förbättringar i vår iver att utveckla skolan och oss själva. Duvboskolan är en populär kommunal F-6 skola med cirka 330 elever. På skolan har vi ett lugnt och behagligt klimat med hög trivsel hos elever, vårdnadshavare och personal. Genom bland annat skolans relativa litenhet har vi ett gott och nära samarbete kollegor emellan. Skolan är organiserad i små självstyrande arbetslag som har i uppgift att samarbeta kring eleverna. På Duvboskolan arbetar vi efter vår värdegrund: kunskap, trygghet, delaktighet och utveckling.

Som lärare i fritidshem kommer du att ansvara för fritidshemmets verksamhet på en avdelning och ingå i ett arbetslag. Du kommer att arbeta med elever i årskurs 1 till 3.

Dina arbetsuppgifter omfattar bland annat planering, genomförande, dokumentation och utvärdering av verksamheten. Du ansvarar för att verksamheten, kompletterar skolan, samt erbjuder våra elever en meningsfull fritid och stöd i sin utveckling. Vi ser även att du tillsammans med dina kollegor driver fritidshemmets utveckling på skolan.

Vi vill att du har lärarexamen med inriktning mot fritidshem, alternativt fritidspedagogexamen/annan pedagogisk utbildning. Du ska ha ett inkluderande synsätt och förmåga att se hur elevernas behov bäst ska tillgodoses. Vi vill att du är ansvarstagande, flexibel och kan samarbeta. Att du har ett gott omdöme i hanteringen av både små och stora frågor. Vi vill att du är mål- och resultatinriktad, har goda ledaregenskaper och strävar efter hela skolans bästa.

Befattningen är en tillsvidareanställning på 75-100%, tillträde 12 augusti eller enligt överenskommelse. Sista ansökningsdag 3 maj, 2019. Intervjuer kommer att ske löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Välkommen med din ansökan!

Vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Fritidspedagog, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sundbyberg.se
Sista ansökningsdag 3 maj 2019 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare känner att de kan vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt.